Kiddly, Raising Learners, Fatherly

Kiddly, Raising Learners, Fatherly

Nye forældre bruger nettet som aldrig før: Her er 3 hjemmesider, du SKAL kende

Din lille dreng er lidt bagefter motorisk, men hvordan stimulerer du bedst hans udvikling? Storesøster på fire år skal have sin første rigtige cykel, men hvilken skal man vælge?

En undersøgelse foretaget af snabbasvar.se (svensk analyseinstitut) viser, at yngre forældre i stigende grad bruger nettet til at finde svar på spørgsmål omkring deres børn.

Livet med børn er i konstant forandring, og spørgsmålene ændrer sig i takt med, at børnene vokser. Som forælder er du sikkert interesseret i den nyeste viden om trivsel, udvikling og læring. Du leder garanteret efter tests og anmeldelser af relevante børneprodukter, men hvordan finder du de svar, som du har brug for uden at bruge timevis på Google?

Vi har fundet tre nye hjemmesider, der på hver sin måde inspirerer og bidrager med viden til forældre med børn i alle aldre. Der er svar på mange af de spørgsmål, som forældre tumler med, så disse hjemmesider vil kunne gøre livet en lille smule nemmere – noget som mange børnefamilier drømmer i den travle hverdag.

Nye hjemmesider til dig med børn:

  1. “Kiddly” er en dansk tjeneste for forældre, hvor du udelukkende præsenteres for indhold, der interesserer dig. På baggrund af alderen på dine børn og dine interesser, så håndplukker og serverer Kiddly, de bedste tests, guides og artikler til dig i dit helt personlige feed. Indholdet bliver indsamlet fra en lang række blogs og medier i ind- og udland. Du kan også finde anmeldelser af børneprodukter på det danske marked. Det er gratis og meget nemt at bruge Kiddly. Og så kan du tjekke dit feed, når det passer dig.
  2. “Raising Learners” er en fantastisk side til forældre med skolebørn. Sofie Münster står bag Raising Learners, og med siden ønsker hun at bidrage med ideer til, hvordan vi som forældre bedst mulig ruster vores børn til livet. Der er blandt andet gode artikler om opdragelse og skolegang.
  3. “Fatherly” er en sjov amerikansk side med lidt kant. Artiklerne skrives fortrinsvist af mænd, hvorfor hjemmesiden nok vil appellere til mange fædre, men Fatherly  er altså også ret genial til mødre, fordi den giver et humoristisk og godt indblik i, hvad mænd egentlig tænker og føler omkring dét at være far. Vi garanterer et godt grin og gode læseoplevelser.

Hvis ingen af disse nye hjemmesider er for dig, så kan du helt sikkert finde svar på mange af dine spørgsmål på “Vores Børn” – nok Danmarks største hjemmeside for forældre. Vores Børn er ikke ny, men det betyder til gengæld, at der findes et hav af gode artikler indenfor leg, læring, trivsel, psykologi og livet som børnefamilie i almindelighed. Langt de fleste emner er dækket på Vores Børn.

 

Om Kiddly

På Kiddly handler det om dig og dit behov for viden og inspiration. Ud fra dine interesser håndplukker Kiddly artikler fra ind- og udland til dig. Og du kan følge med i hvilke produkter, der klarer sig bedst i test eller hitter hos andre forældre med børn på samme alder.

Alt bliver serveret i dit helt eget feed - nemt og gratis.

OPRET DIT EGET FEED NU