Nysgerrig på det spirituelle? Læs mere om en række spændende uddannelser her

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Awareheart, Gendai Reiki Skolen Danmark, PUC, Rikke Hertz Counseling ApS, Sense-it og Spirituelt Liv.

Nysgerrig på det spirituelle? Læs mere om en række spændende uddannelser her

Mange dyrker det, der er større end os selv – og med god grund. Flere oplever nemlig øget selvindsigt, ro og balance i kontakten med spiritisme. Lad dig her inspirere af en række spændende spirituelle uddannelser.

Mange har brug for en ekstra dimension i livet, dyrke det åndelige og finde ro og balance i en ellers fortravlet hverdag, hvor vi ofte ikke har ordentlig føling med os selv. Den åndelige interesse er derfor stødt stigende og har bevæget sig fra at være en skjult subkultur til i dag at være mere og mere almindeligt. Det lader altså til, at der er et behov for at dyrke det, der er større end os selv, via fx healing, clairvoyance samt kunst og naturterapi, for bare at nævne nogle få. Se nedenfor, og lad dig inspirere af en række spændende spirituelle uddannelser:

Den ægte, spirituelle Japanske Reiki – En vej til selvudvikling og healinggendaiReikiSkolen_kurama_alt_for_damerne_614-450.jpg

Lad dig uddanne til Reiki-healer/underviser. Japaneren Hiroshi Doi har udviklet Gendai Reiki-metoden i 1999, der formidler den oprindelige Usui Reiki healing-metode fra 1922 i et let tilgængeligt sprogbrug tilpasset vor tid. Uddannelsen til Reiki healer/underviser er en fantastisk rejse, der trin for trin udruller healings-, visualiserings- og meditationsmetoder, som både fører fysisk sundhed, psykisk ligevægt samt fred og ro i sindet med sig – og ultimativt spirituel oplysning.

Din Spirituelle Uddannelse i Det spirituelle univers – Har du brug for at blive bedre til at lytte til din intuition?RikkeHertz_l1008897web.jpg

Alle kan lære at bruge sin egen spiritualitet og lytte til sin intuition, siger Rikke Hertz. Hun ønsker, at alle skal lære at lytte til deres egen intuition og lede sig selv med spirituelt lederskab. Rikke ser faktisk hellere, at der slet ikke er brug for en clairvoyant som hende, men at alle var bedre til at lytte og stole på sine egne fornemmelser og have modet til at følge dem.

Rikke Hertz deler aktivt ud af sin store viden og erfaringer, og giver værktøjerne til, hvordan du kan lede dig selv frem til personlig og karrieremæssig succes. Netop det, der er dit reneste og højeste potentiale og dit livsformål. Rikke har samlet alt det, du har brug for at lære i Det Spirituelle Univers - Din spirituelle uddannelse.

Den Spirituelle Skole – En uddannelse for LivetAwareheart_img_6984.jpg

Stine Rose har arbejdet med spiritualitet, healing og rådgivning i de sidste 20 år. En af hendes helt store mærkesager er at udbrede budskabet om, at hvor vigtigt det er at arbejde med at følge sit hjerte. Derfor har hun udviklet metoden ’Awareheart’, der fokuserer på at følge det hjertet kalder på – og føre det ud i livet. Uddannelsen til certificeret Awareheart behandler tager ca. 2½ år.

På hjemmesiderne www.denspirituelleskole.dk og www.stinerose.dk kan du se mere om uddannelse og kurser, der drives ud fra et ønske om at give inspiration og færdigheder til behandlere, der kan hjælpe mennesker til et liv med både krop, sind og ånd i balance og i respekt og samarbejde med naturen

PUC Psykoterapeutisk Uddannelsescenter –  din unikke vej til at uddanne dig som psykoterapeutpuc-spiritualitet.jpg

På PUC Psykoterapeutisk Uddannelsescenter inspireres du til en spirituel praksis i form af mindfulness og bevidst nærvær og kontakt til universet med kroppen som fundament.  Uddannelsen er relations-orienteret og integrativ, og det er særligt i det integrative, at den spirituelle del af uddannelsen er tydelig. Her vil du både komme til at arbejde med kroppen og dine drømme.

På grundforløbet vil du blive introduceret til kunst-og naturterapi såvel som drømmearbejde og C.V. Jung,  af uddannelsens undervisere, hvoraf de fleste har mange års erfaring med meditativ og spirituel praksis. En uddannelse som psykoterapeut hos PUC Psykoterapeutisk Uddannelsescenter er 4-årig og anbefales blandt andet af Dansk Psykoterapeutforening. Hvis du er nysgerrig på at vide mere, så se her: www.puc-kbh.dk

Når spiritualitet betyder autencitetSenseitBjoern-Morel42746-614x450px.jpg

Sense-it, som ligger i København og Aarhus tilbyder en uddannelse med et bredt spektrum af spændende retninger inden for det spirituelle, herunder healing, Reiki, clairvoyance, kanalisering og regressionsterapi

Skolen er for alle, der har et ønske om at udvikle sig spirituelt og personligt – i rammer hvor der både er plads til grin, gråd og alt derimellem. Uddannelsens primære fokus beror på etik, moral og at have tid til den enkelte elev. Al undervisning afholdes i luksuriøse omgivelser. Derudover hører sig også årlige sommerhusture med fuld forplejning, samt støtte og clairvoyant rådgivning, uden for skoledage.

Yderligere udbyder Sense-it gratis spirituelle værktøjer via guidende videoer samt en ny gratis podcast "Diagnosticeret: Spirituel" som er tilgængelig på alle platforme.

For mere info besøg www.sense-it.dk

Clairvoyant & Spiritist Uddannelsen – personlig spirituel udviklingspiritueltlivfoto.jpg

Spirituelt Liv tilbyder en spændende uddannelse i clairvoyance og spiritisme. Uddannelsens fokus er clairvoyance og afdødekontakt samt personlig og spirituel udvikling. Underviserne bag forløbet er Lea og Ole, der udover at undervise, rådgiver privatpersoner samt virksomheder via clairvoyance og afdødekontakt.

På ”Clairvoyant og Spiritist-Uddannelsen” får du:
- Seriøs undervisning af to erfarne og uddannede clairvoyante medier
- Indsigt i spiritismen gennem tiderne
- Mulighed for at udvikle dit unikke potentiale
- Vejledning om opstart af virksomhed indenfor området
- og meget mere

Læs mere på www.spiritueltliv.dk og Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Clairvoyance & spiritualitet, Selvværd og Job