Nyt iPhone cover
Foto: Getty Kender du nogen, der bør få et nyt iPhone cover?

Nyt iPhone cover

Endelig! Nu er der en løsning til at undgå at sende fuldebeskeder

Kender du nogen, der burde lave en investering?

Har du nogensinde bittert fortrudt, når du dagen derpå kommer i tanke om den lumre sms, du i beruset tilstand sendte til din eks i går aftes? I det pågældende minut virkede det ellers som en god idé. Eller endnu værre: Du har helt glemt, at du under nattens alkoholrelaterede blackout sendte klynkende beskeder til ham din date fra sidste uge, der på femtedagen stadig ikke har svaret på dit "Tak for i går".

Fat mod. Japanske gadget-udviklere kommer dig til undsætning lige om lidt. Det forlyder nemlig, at du snart kan anskaffe dig et smartphone cover, der forhindrer dig i at bruge din telefon i visse tidsrum. Eksempelvis klokken to om natten. Det skriver engelsk Elle.

LÆS OGSÅ: Akavede sms'er: Sådan trækker du dem tilbage

Coveret er egentligt udviklet til forældre, der gerne vil begrænse deres børns skærmtid. Sammen med en tilhørende app sætter coveret restriktioner for, hvor meget og hvornår du kan bruge din telefon. Det vil sige, at du også kan bruge coveret til at tage en digital detox, begrænse dine overspringshandlinger, og sikre dig, at du ikke ligger og swiper under dynen ved sengetid, hvor din hjerne har brug for alt andet en blåt skærmlys.

Coveret deaktiverer også din telefon, mens du går, så du ikke har øjnene låst til skærmen, mens du krydser vejen, lige som det også har sensorer, der kan registrere voldsomme fysiske chok, som det f.eks. ville blive udsat for i forbindelse med en ulykke. I det tilfælde vil der automatisk blive sendt en besked til en af dine kontaktpersoner.
Det kan selvfølgelig have sine ulemper, at du ikke kan bruge din telefon, hvis du pludselig befinder dig i en nødsituation. Coveret er nemlig ikke bare sådan at få af, men skal fjernes med en særlig skruetrækker.
Det er i handlen fra august, dog ved vi endnu ikke, om det kommer i danske butikker. Og overvejer du at købe det, skal du være opmærksom på, at du binder dig til at betale et månedligt abonnement på godt 30 kroner i to år. Se billeder af, hvordan coveret ser ud, her.

LÆS OGSÅ: Derfor skriver han ikke tilbage til dig

LÆS OGSÅ: 21 tegn på, at du bruger for meget tid på Instagram

LÆS OGSÅ: 10 emojis, du garanteret har misforstået

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier, Parforhold og Kærestesorg