Story House Egmont lancerer lydunivers til børn
Story House Egmont var blandt de første, der begyndte at arbejde med podcast og lyd til børn. Huset udvider nu med en selvstændig app til børnene, hvor de frit og trygt kan færdes i et stort og lærerigt lydunivers. Hent Talk Town KIDS i appstore nu.

Story House Egmont lancerer lydunivers til børn

Talk Town KIDS er et helt nyt lydunivers til børn og deres forældre. Her er en lang række podcasts og mere end 1.000 lydbøger til børn. Samtidig introducerer Story House Egmont tre nye Channels på Apple Podcast med podcasts målrettet de voksne brugere.

Story House Egmont lancerer nu Talk Town KIDS – et helt nyt lydunivers til børn med spændende, sjove og lærerige podcasts og mere end 1.000 udvalgte lydbøger på dansk. Universet er målrettet børn i aldersgruppen 5-12 år, men der er mange timers underholdning for hele familien.

”Vi kan helt tydeligt se på brugeradfærden inden for podcasts, at vores indhold til børn bliver efterspurgt – og vi har derfor løbende tilføjet flere børneserier. Nu tager vi konsekvensen og lancerer en ren børneapp, som vi også tilfører et helt katalog af udvalgte lydbøger, så Talk Town KIDS bliver et omfattende, samlet tilbud. Med Talk Town KIDS gør vi det både lettere for børnene at navigere i indholdet, og vi giver forældrene tryghed i et sikkert app-univers,” siger Frank Vilstrup, der er direktør for Consumer Magazines hos Story House Egmont.

Talk Town KIDS har fra lanceringen hundredvis af podcast-episoder. Derudover tilføjes mere end 1.000 udvalgte lydbøger til børn i målgruppen – både klassiske og moderne titler. Samtidig varsler Talk Town KIDS flere nye shows. Blandt nyhederne er podcastserien ”Wissen Wassen” med Anders Lund Madsen og hans niårige søn Modig, ”Rejsen til fortiden”, hvor lytterne kommer tæt på oldtiden sammen med arkæolog Nora Petersen, mens astrofysiker Anja C. Andersen tager os med på en tur i de Geniale Galakser.

”Den gode fortælling kan sagtens være dragende, underholdende og svær at slippe – og samtidig gøre klogere. Tit sker der jo det, at børnene har været så optaget af en historie, at de slet ikke opdager, at de har fået masser af læring med. Lyd er et helt fantastisk virkemiddel til at skabe billeder i vores sind, og vores vision er lige præcis at motivere børn til at bruge deres fantasi og nysgerrighed lidt mere,” forklarer Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør for Talk Town KIDS.

Story House Egmont har de seneste år arbejdet målrettet med podcasts til børn og produceret en række populære serier. På Talk Town KIDS kan man derfor også finde podcasts om alt fra dyr og natur med Sebastian Klein i spidsen, danmarkshistorie for børn, klima, musik, gaming og meget mere. Prisen på Talk Town KIDS bliver 49 kroner per måned for ubegrænset adgang til alt indhold.

Podcasts fra Euroman, ALT og Vores Børn

Talk Town KIDS er en videreudvikling af podcastappen Talk Town, som Story House Egmont startede i 2019. Med lanceringen af Talk Town KIDS flyttes voksenindholdet fra Talk Town til de såkaldte Channels på Apple Podcasts, hvor dette indhold fremover kan tilgås.

Der oprettes tre Channels – Euroman, ALT og Vores Børn – der følger tre stærke, eksisterende mediebrands fra Story House Egmont.

”Ved at gøre brug af Channels på Apple Podcast, giver vi vores brugere mulighed for at vælge lige præcis det indhold, som de er mest interesserede i, og kun betale for det. Det er klart, at det giver mening for os at være til stede der, hvor brugerne er, og lytte til deres behov,” siger direktør for Consumer Magazines, Frank Vilstrup.

Talk Town KIDS og de nye Channels fra Story House Egmont lanceres 1. november 2021.

Hent appen her!

Hent Talk Town KIDS appen på Google Play eller App Store

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast