Olivia Newton-John og John Travolta i Grease
SPONSORERET indhold

Olivia Newton-John er død: Får rørende hyldest fra John Travolta

’Grease’-stjernen Olivia Newton-John er død i en alder af 73. Hun hyldes nu over hele verden - også af sin tætte skuespillerkollega John Travolta.

Af: Emma Fjalland Lund Foto: Getty Images
09. aug. 2022 | Livsstil | ALT.dk

Den australske skuespiller og sangerinde Olivia Newton-John sov mandag morgen amerikansk tid stille ind.

Det skriver hendes mand, John Easterling, i et opslag på hendes egen Facebookprofil.

’Grease’-stjernen fik konstateret brystkræft i 1992 og var gennem flere succesfulde behandlingsforløb. Kræften vendte dog senere tilbage to gange. I 2007 satte den sig i ryggen, men bredte sig til sidst til hele kroppen.

Olivia Newton-John blev 73 år og sov ind på sin ranch i det sydlige Californien omgivet af familie og venner, skriver hendes mand.

Hun hyldes nu verden over for sin personlighed, sangstemme samt kamp for både dyr, miljø og større oplysning omkring brystkræft. På Instagram skriver ALT for damerne blandt andet: 

”Vi vil for altid huske hende som ung og uskyldig. Adskillige generationer er vokset op med Sandy i filmen Grease, som aldrig ville have været den samme uden Newton-Johns sødme, sangstemme og uforlignelige kemi med John Travolta. I dag drømmer vi os tilbage til de Summer Nights og husker hende som The One That I Want. RIP♥️💔”

Artiklen fortsætter under billedet…

Hyldes af John Travolta

Olivia Newton-John fik sit store gennembrud i netop ’Grease’, hvor hun i 1978 spillede overfor John Travolta. Serieparret har siden da været tætte, og kort efter den triste nyhed, delte han ligeledes en særlig og rørende hilsen på sin Instagram

”Min kære Olivia, du gjorde alle vores liv så meget bedre. Din indflydelse var utrolig. Jeg elsker dig så meget. Vi vil se dig nede ad vejen, og vi vil alle være sammen igen. Din fra det første øjeblik, jeg så dig og for altid!” skriver han og slutter:

”Din Danny, din John!”

Anbefalet til dig