sponsoreret indhold
Oplev 4 af Nordsjællands fantastiske perler
SPONSORERET indhold

Oplev 4 af Nordsjællands fantastiske perler

Nordsjælland er fuld af store oplevelser, flot design og små oaser. Så uanset om du planlægger en tur med en veninde, med hele familien eller blot har en time tilovers, kan du her blive inspireret til noget af det bedste, Nordsjælland har at byde på.

13. jun. 2022 | Livsstil

Vi har fundet fire skønne steder, der alle har noget helt unikt over sig. Er du til spektakulære strandfigurer, idyllisk gårdhygge, klar til en tur på vandet eller til en tur rundt i designhimlen, så skal du smutte til Nordsjælland. Her kan du læse mere om de fire perler, vi anbefaler.

Tidsrejsen: Hvor ville du rejse hen?hundestedsandskulptur_afd_1.jpg

Kæmpeblæksprutten vender timeglasset på havnen i Hundested, så du kan tage en tiltrængt pause fra hverdagens gøremål. Her er tiden lige så flygtig som det gyldne sand mellem kunstnernes hænder, når vi byder velkommen til alle tiders fascinerende tidsrejse.

I årets sandskulpturfestival kan du gå på opdagelse i gyldne tidslommer, hvor urtidskvinden Lucy beskuer kunstnernes værker, der transporterer os tilbage til fortiden og ind i fremtiden på eventyrlig vis. Evolutionen er forunderlig. Og husk, du kan måske ikke ændre fortiden, men vi kan alle sætte vores præg på fremtiden.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Cafeen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Cafe-gårdbutik-skovlandbrug: Den hyggelige grønne oase på landetlaerkegaarden.jpg

Lærkegård er et nedlagt landbrug – oprindeligt fra 1914 – som Allan & Camilla Albrecht har istandsat og indrettet; gårdbutik & cafe i den gamle lade, gildesal i den ene længe og B&B i det gamle hønsehus.

Gårdbutik & cafe åbnede i juli 2021 og holder åbent fredag-søndag kl. 10-17 i vintersæsonen og juni-august holder de åbent onsdag-søndag kl. 10-17.

Efter permakultur-princippet opbygges skovhaver, der skal forsyne cafe og gårdbutik med grøntsager og frugt.

Cafeen serverer blandt andet økologisk kaffe og the, hjemmelavet kage, is, sandwich og frokosttallerken, og det hele kan nydes på den skønne sydvendte terrasse med udsigt over smukke Strø Bjerge og marker.

Hygge og rosé på Baadfartenstromma_bagsvrd_s_13.jpg

Drømmer du også om kølig rosévin i glasset og tid til en veninde-date? De charmerende, historiske træbåde fra Baadfarten sejler hele sommeren på Lyngby Sø; Mølleåen, Bagsværd Sø og Furesøen. Det er et fortryllende venue med garanti for vind i håret og tid til snak omgivet af den skønneste natur.

Du kan selv medbringe drikkevarer og snacks, som I enten kan nyde på båden, eller I kan stå af et dejligt sted på ruten og så stige ombord igen senere. Veninderne, kolleger, kæresten eller måske de voksne børn? Du bestemmer selskabet, og kaptajnen styrer båden!

2200 m2 møbeludstillingbrdrfriis_showroom.jpg

Dansk design er for hele familien og skal nydes både i hjemmet og i ferien! Hos Brdr. Friis Møbler møder du alle de store designklassikere. Om du har hang til Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Finn Juhl eller Poul Henningsen, så finder du et stort sortiment af møbler og lamper tegnet af bl.a. disse arkitekter og designere.

I sommerhalvåret er Brdr. Friis Møbler i den grad også stedet at finde havemøbler af høj kvalitet, som er en fryd for øjet. Og hvem vil ikke gerne nyde sommeren i udsøgt design med høj sol og en kold drink?