Oplev foråret på de skrå brædder
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Landsteatret, Bellevue Teatret, DON GNU, Husets Teater, Nørrebro Teater & Teater Grob.

Oplev foråret på de skrå brædder

Teatret kan noget særligt. En forestilling gentager sig ikke, men forandres fra aften til aften, og det er noget af teatrets magi, at man har en unik oplevelse sammen med skuespillerne og kan mærke åndedrættet og lugte sminken.

Teatret får os både til at grine, græde, nynne og være stille sammen. Følelser som forstærkes af, at der er rigtige mennesker på scenen, som fortæller vedkommende historier, der får os til at reflektere over vores eget liv.

Vi har samlet en række sjove, spændende og tankevækkende forestillinger, som alle kan være med til at sætte tankerne i gang og vores liv i perspektiv.

God fornøjelse!

Når den værste ungdom er overstået – En SpakomedieArtAttack_614x800_alt_for_damerne.jpgModne Damer i Morgenkåbe

En forrygende spa-komedie skrevet af Ann Mariager med opsang, eftertanke og nedsunken forfod. Med Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard.

Vi er på spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer.
Dér i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom:

Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere?

Er der et liv efter de 60?

Er der et sex-liv? 

Hvor mange børnebørn må man tale om?

Og hvor længe gider andre at høre på det? 

Hvor meget filler, skal der sprøjtes i overlæben, før den skal have sit eget CPR-nummer? 

Hvordan dater man, når man har været single siden Øresundsbroen blev indviet?

Er man en gammel gris, hvis man tænder på 25 år yngre mænd?

På turné i Danmark 9. feb - 24. marts - Spiller på Bremen Teater 25.-28. marts.

Den Evige Ild brænder videre i 2020Bellevue_dei_800x614b.jpgKen Folletts Den Evige Ild brænder igen i 2020 med stort musical-cast og Badehotellet-stjernen Morten Hemmingsen i hovedrollen. Høg · Aagaard · Svanekier stod også bag publikumssucceser som Skammerens Datter og Jordens Søjler.

Den historiske musical Den Evige Ild var en kæmpesucces i 2019 med fantastiske anmeldelser og begejstret publikum, som elskede forestillingens saft og kraft, indædte magtkampe og forbudt kærlighed mellem smukke, stærke kvinder og mænd.

MUSICALSEJR
“Musicalsejr! Imponerende dansk produceret musical” [fem stjerner] – Berlingske

“Blændende smuk … sangene er vidunderlige“ [fem hjerter] – Politiken

“Musical af internationalt format! Denne musical bør storsælge – også i udlandet” – Børsen

"Skynd dig til Klampenborg før det er for sent!" [fem stjerner] – Scenekanten

Oplev et kraftfuldt og poetisk kunstværk
DonGnu_human_in_balance_-_don_gnu.jpgOplev et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, når DON GNU sætter alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tungt roterende balancebræt; et kunstværk i sig selv - men også et kraftfuldt og poetisk symbol, der minder os om, at vi som mennesker ikke kan bevæge os i verden uden at påvirke andre.

Glæd dig til et festfyrværkeri af live-musik, vilde stunts, dans, gøgl og masser af humor i en nervepirrende balanceakt mellem det skæve og det regelrette, mellem orden og kaos - og mellem mennesker og dets mange forskellige kulturer.

Hvad sker der, når alle principper nedbrydes?
HusetTeater_det_store_stilhfte_800x614_v1_1.jpgEfter en stor krig efterlades to tvillingedrenge hos deres ondskabsfulde bedstemor på landet. Snart bliver deres tilværelse til et laboratorium for studier i overlevelse. Alle principper, ikke mindst angående empati, kærlighed og solidaritet, genopfindes fra grunden, og resultaterne nedfældes i et stort stilehæfte i et overrumplende, brutalt sprog, som i al sin enkelhed opridser en helt ny etik.

DET STORE STILEHÆFTE spiller på Husets Teater på Vesterbo fra d. 29. februar, og på scenen står to af Danmarks største skuespillere, Olaf Johannessen og Jens Albinus, for første gang overfor hinanden.

Tragikomisk klassiker med 12 af Danmarks mest markante skuespillere
norrebro_kirsebrhaven_614x600.jpgI hjertet af Nørrebro ligger Danmarks største og ældste morskabsteater; Nørrebro Teater. Her kan du opleve underholdende forestillinger og events, som henvender sig til alle typer af publikum uanset alder og pengepung.

Fra 21. februar 2020 kan du se mesterværket KIRSEBÆRHAVEN med 12 af Danmarks mest markante skuespillere.

Anton Tjekhovs tragikomiske klassiker handler om en familie, der nægter at indse, at luksusfælden er klappet i, alt imens en ny tid banker på døren.

Medvirkende er bl.a. Mikael Birkkjær, Michelle Bjørn-Andersen, Sarah Boberg, Christiane Gjellerup Koch, Tina Gylling Mortensen, Ole Lemmeke, Henrik Lykkegaard og Josephine Park.

Smuk og humoristisk forestilling om angstTeaterGrob_800x614.jpgEn dag kommer du hjem, og en stemme er flyttet ind. En stemme, der minder dig om alt, hvad der kan gå galt i verden. Stemmen giver dig gode råd, men den vil også bestemme over dig.

RÆDSEL er en smuk, humoristisk og poetisk forestilling om at blive ramt af angst, om at blive afhængig af sin angst og om at forsøge at finde ud på den anden side.

Hvis du har prøvet det, vil du måske kunne genkende det. Hvis du ikke har prøvet det, vil du måske kunne forstå.

Medvirkende: Tilde Maja Fredriksen og Alexander Clement

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur