Oplev Odense – 5 Instagram-profiler, du skal kende
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Børneloppen, Galleri Sandberg, Butik Mood, Storms Pakhus & The Balcony.

Oplev Odense – 5 Instagram-profiler, du skal kende

Den fynske hovedstad gemmer på kulturelle aktiviteter og gastronomiske oplevelser i massevis. Her er fem Instagram-profiler, der klart er værd at klikke vejen forbi, hvis du skal bruge en eftermiddag, en aften eller en weekend i Odense.

Lækker mode, spændende kunst og så mange skønne madoplevelser, at byen efter sigende har overhalet hovedstaden, når det kommer til antal restauranter pr. indbygger. Odense har noget for enhver smag, og Instagram bugner med inspiration til både kæresteaftenen, shopping-turen og familieweekenden, blot du ved, hvor du skal kigge. Vi har samlet fem af vores favoritprofiler.

Børneloppen – genbrug i børnehøjde

Galleri Sandberg - kunst i alle prisklasser

Butik Mood - personligt modeunivers

Storms Pakhus - international street food

The Balcony - gourmet for alle sanser

Børneloppen – genbrug i børnehøjde

Børneloppens Instagram-profil får du et unikt indblik i et helt særligt loppe-univers. I butikken kan man købe og sælge brugt børnetøj og andre ting og sager, og både her og på deres Instagram-profil er der masser af genbrugsguld at finde til børn i alle aldre.

Når du køber og sælger hos Børneloppen, bidrager du til en grønnere hverdag, mens du samtidig sparer penge, eller kan tjene lidt på dine børns aflagte sager. Butikken afholder gratis arrangementer for hele familien flere gange om ugen - bl.a. babyrytmik, førstehjælp, stimulastik, juniorrytmik, skattejagt, konkurrencer og meget mere.

Børneloppen ligger på Blangstedgårdsvej 3, 5220 Odense SØ. 

Galleri Sandberg - kunst i alle prisklasser

Galleri Sandberg blev grundlagt i 2017, og er siden da blevet kendt for sin store koncentration af gallerier og kreative work-spaces. Galleriet formidler moderne kunst fra både veletablerede og up-and-coming kunstnere, som alle har deres værker repræsenteret i fremtrædende kunstsamlinger i ind- og udland, og du kan følge med i udstillingsprogram og nyheder på deres Instagram-profil.

De mindre erfarne, men ubestrideligt talentfulde kunstnere, arbejder Galleri Sandberg med i The Stock; galleriets rebelske lillesøstersamling af mindre editions og unikke papirværker med kunst i alle prisklasser.

Foruden deres mange udstillinger rådgiver galleriet i udsmykningsopgaver for både private og virksomheder i samarbejde med kunsthistoriker og direktør i KPA Anna Krogh.

Galleri Sandberg ligger på Ny Vestergade 2C i Odense C. 

*på billedet ses indehaver Marie-Louise Mølgaard Sandberg

Butik Mood - personligt modeunivers

Butik Mood er en intim modebutik med nøje udvalgte brands og styles. Her er der fokus på personlig betjening og gode kundeoplevelser, og ærlighed og ekspertise er en prioritet, når personalet hjælper et bredt udsnit af kvinder med at finde nye favoritter til garderoben.

Universet er klassisk med et twist. I butikken, såvel på Instagram, er tidens mode for øje i samspil med kvalitet, anvendelighed og styling. På Instagram-profilen gøres der en dyd ud af at bevare det personlige modeunivers via daglig dialog med kunderne. Alle kvinder er velkomne og personalet forsøger hver dag at inspirere, vejlede og kommunikere med alle, der har lyst til at følge med.

Butik Mood ligger på Vestergade 86 i Odense C. 

Storms Pakhus - international street food

Kig forbi Storms Pakhus, og oplev den smukke, gamle lagerhal, som er blevet forvandlet til Odenses første street food-mekka. Her er nogle af de mest passionerede ildsjæle fra Fyn samlet for at udleve deres iværksætterdrømme inden for street-gastronomi og kreative erhverv.

Med daglige tilbud af spændende arrangementer, ofte i samarbejde med fynske kulturaktører, inviterer Storms Pakhus både små og store til leg, læring og masser af smil. Stedet er beliggende kun 7 minutters gang fra starten af gågaden i Odense, og er blevet et samlingspunkt for besøgende, der mødes geografisk midtvejs eller tager en smuttur forbi Pakhuset på vej gennem Fyn.

Storms Pakhus ligger på Lerchesgade 4, Odense C. 

The Balcony - gourmet for alle sanser

Med international atmosfære og udsigt udover Odenses hyggelige gågader, byder The Balcony indenfor til en madoplevelse, hvor sanserne bliver stimuleret fra øjeblikket, man træder ind ad døren.

Restauranten ønsker at overraske sine gæster og har et højt ambitionsniveau med plads til kreative udfoldelser inden for det nordiske og franske køkken. Menuerne er nøje sammensatte med sæsonbetonede råvarer og økologi i fokus, og du kan få et indtryk af stemningen, madoplevelsen og helhedsoplevelsen på The Balconys Instagram-profil.

The Balcony ligger på Vestergade 68, 1.th, Odense C. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Instagram, Sociale medier og Rejseguide