Oplev udsøgte spisesteder i Århus

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Det Glade Vanvid, Hotel Ferdinand & FF.

Oplev udsøgte spisesteder i Århus

Gør din sommerferie i Danmark til noget særligt med et restaurantbesøg i smukke Århus.

Meget tyder på, at sommerferien skal holdes i Danmark, og noget, der især hører til de gode ferieaktiviter, er de særlige madoplevelser – der findes sjælendt noget bedre end et restaurantbesøg, der sætter sig fast i hukommelsen. Heldigvis byder Danmark på en perlerække af udsøgte spisesteder, og er du selv fra smilets by eller går årets sommerferie til de egne, så læs med i denne inspirationsfulde guide over Instagramprofiler på udsøgte spisesteder i Århus.

Det Glade Vanvid - lad dig forføre af et fantasifuldt madunivers

Hotel Ferdinand - Unik boutique-hotel i hjertet af Århus

FF - Casual Eating. Social Drinking

Lad dig forføre af et fantasifuldt madunivers

Det Glade Vanvid kan du komme bag kulisserne og følge med i køkkenet hos den lækre gourmetrestaurant @detgladevanvid. Her kan du lade dig forføre af restaurantens skønne madbilleder, opskrifter og få indblik i sæsonens menu og overraskende smagskombinationer.

Bag foretagendet står de ferme madentusiaster Michael og Lasse Koch, der samlet har en erfaring på 25 år på den absolut øverste kokkescene. De to garvede gourmander kreerer legende og fantasifulde smagsoplevelser i smukke serveringer inspireret af sæsonen og naturen omkring os.

Unik boutique-hotel i hjertet af Århus

Hvis ikke du i forvejen kender Hotel Ferdinand, så er det værd at tage et kig på @ferdinaarhus, hvor du bliver præsenteret for det eksklusive  boutiquehotel-univers, herunder deres prisvinvende restaurant, som tidligere er udnævnt til Danmarks bedste af sin slags, og som har modtaget The Plate af michelin hele seks gange. Hotel Ferdinand ligger i hjertet af Århus og byder på otte store luksuriøse suiter og elleve flotte og meget rummelige studio-lejligheder. Ud over sublime overnatningsmuligheder  og unikke madoplevelser, byder Hotel Ferdinand også på en moderne vinbar med et af de største vinkort i Århus, der består af over tusind forskellige vine.

Casual Eating. Social Drinking

Tag et smugkig på den moderne og afslappede restaurant og loungebar FF på @ffaarhus. Her kan du lade sig inspirere af stedets hyggelige og intime atmosfære og ikke mindst lade dig drage af FFs menukort bestående af små, lækre retter med stor smag. Udover at servere adskillige delikatte småretter, kan du også nyde godt af det imponerende cocktailkort, der byder på kendte klassikere –alle med nye, spændende og skarpe kombinationer i bedste FF-twist. Med andre ord – et alletiders sted at nyde din sommeraften.

Se, hvad vi ellers skriver om: Restaurant, Instagram, Restauranter i Aarhus og Aarhus