Vil du også have fem år yngre hud på bare to måneder?

Vil du også have fem år yngre hud på bare to måneder?

Har du også forsøgt dig med mange forskellige cremer, men oplever at de ikke helt virker som du egentlig håbede? Anette Brenne testede kollagenpulveret The Solution, og resultatet var imponerende.

Lige nu får alle læsere 50% på første forsendelse med koden "ALT50”. Anti-Wrinkle Collagen kan købes på Osloskinlab.dk 

Går du også og overvejer, om din hud er tilsvarende din alder? Måske smører du dig ind i adskillige cremer – og ingenting hjælper det. I takt med at vi bliver ældre, falder vores kollagen-niveau, og det betyder, at huden langsomt mister sin elasticitet, du får linjer, og siden rynker, og din hud bliver slappere. Måske værner du om din hud, som var det dit kæreste eje. Men husk: det er ikke cremerne, der reducerer rynkerne og linjerne i huden, det er derimod den sundhed, der kommer indefra.

Anette Brenne fra Oslo overvejede netop, om hendes hud mon var tilsvarende hendes alder. Derfor satte hun sig for at teste kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab i to måneder. Hendes ”True Skin Age” blev testet både før og efter kuren. Den første analyse viste, at Anette Brennes ”True Skin Age” var 52 år, og det er faktisk to år ældre end hendes egentlige alder. Det er ikke ligefrem noget, nogen kvinder har lyst til at høre. Men efter to måneders test af kuren, fik hun atter analyseret sin hud, og denne gang var resultatet imponerende.

Fagperson er overbevist

Efter de to måneder med The Solution™ var Anette Brennes huds alder reduceret med hele fem år. Og det var ikke bare i ansigtet, at forskellen kunne ses og mærkes:

– Selvom det kun er min ansigtshud, der er målt, mærker jeg en kæmpe forskel på hele kroppen. Det er jeg virkelig glad for – især i disse varme sommermåneder, hvor mere af kroppen bliver vist frem, fortæller hun.

Den erfarne hudplejespecialist May-Britt Morad, der arbejder ved Oslo hudplejeklinik har scannet og gennemført mange hudanalyser på personer, der har testet The Solution™, og faktisk har set en reduktion af rynker på dem alle - også dem som ikke havde så mange rynker til at starte med. 
Den tydelige påvirkning kollagenpulveret har på hudens spændstighed og struktur har givet hende stor tiltro til produktet.

Hudplejespecialist May-Britt Morad ved Oslo Hudplejeklinik har stor tiltro til The Solution™.

Derfor virker The Solution™

Kollagen er kroppens eget antirynkeserum og sørger for, at din hud holder sig ung og spændstig. Desværre bliver mængden af kollagen reduceret, efter du er fyldt 30 år, og du får flere rynker og linjer i huden. Men ved indtag af The Solution™ har det vist sig, at du kan mindske omfanget af rynker markant.

Hemmeligheden bag produktet er, at Verisol® kollagen, som bruges i The Solution™, er brudt ned til peptider gennem en hydrolyse. Nu tænker nok nu, hvad det er, og svaret kommer her:

Hydrolyse er en metode, hvor molekyler bliver spaltet ned til peptider. Det sker ved hjælp af enzymer, der gør det lettere for kroppen at absorbere kollagen. Peptiderne bliver transporteret rundt i kroppen og påvirker strukturen på din hud.

Forskningsbaserede resultater

Verisol® kollagen er testet gennem uafhængig forskning. Et randomiseret og placebo-kontrolleret studie fra 2014 har testet 114 personer i alderen 46-65 år. Studiet viste disse slående resultater:

  • Rynkedybden omkring øjnene var reduceret med 11,5 % fire uger efter det sidste indtag.
  • Gennemsnitlig reduceret rynkedybde på 20,1 % omkring øjnene efter otte ugers brug.
  • Verisol® kollagen virker også mod cellulite – hvad vi nok bedre kender som appelsinhud.

Sommerkampagne:

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen kan købes på Osloskinlab.dk og med rabatkoden ”ALT50” kan du få hele 50%! på første forsendelse

Oslo skin Lab Danmark kan følges både på Facebook og Instagram, hvor du kan se og læse mere om historierne og produktet.
Facebook 
Instagram