SPONSORERET indhold
Østers med topping
Østers med mango- eller ingefærtopping er den perfekte start på en lækker nytårsmiddag. Opskriften finder du her:
Østers med topping.
Beregn 3-6 østers pr. person
Mangotopping
Til ca. 12 østers
1 solmoden mango
4-5 spsk hakkede ristede cashewnødder
saft fra ½-1 limefrugt
½ finthakket rød, mild chili
2-3 spsk finthakket frisk koriander.
Mangoen skrælles, og kødet skæres i bittesmå tern som blandes med de finthakkede ristede cashewnødder, limesaft, finthakket chili og frisk koriander.
Ingefærtopping
Til ca. 12 østers
4 kugler syltet ingefær i sirupslage
2-3 forårsløg
saft fra ½-1 limefrugt.
Hak ingefær og forårsløg helt fint og bland det i en skål, og kom friskpresset limesaft henover.