Thomas Rode, stenalderkost
SPONSORERET indhold

Palæo-morgenmad hos Thomas Rode

Onsdag morgen var jeg inviteret til en helt særlig begivenhed, nemlig morgenmad hjemme hos Thomas Rode og Thilde Maarbjerg, der lige nu er aktuel med bogen "Palæo – stenalderkost og træning".

Af: Mette Mølbak
10. okt. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

 Og det var rigtigt gættet ikke wienerbasser og syltetøjsmadder, de serverede for de inviterede. Derimod stod morgenmaden på stegt flæsk, langtidsstegte kyllingelår, salat af grønkål og nødder og snyde-porcherede æg med kokos-ørredsalat.


Jeg er grundlæggende skeptisk over for kostretninger, der bandlyser rugbrød og andre kornprodukter, men jeg synes, Thomas Rode har en pointe i, at vi ville blive meget sundere, hvis vi lærte at spise rigtig mad og mad af god kvalitet. Det vil sige ingen forarbejdede fødevarer og tilsætningsstoffer.

Morgenmaden var en lidt anden type end den, jeg normalt spiser (jeg sværger til havregrød med bær eller fromage frais med müsli), men smagsmæssigt var maden i top, og selv om man ikke dyrker palæo-livsstilen, så er det umuligt ikke at lade sig inspirere af de lækre retter.

Læs mere om Thomas og Thilde og deres tilgang til kost lige her.