Patricia Bull
Patricia Bull

Patricia Bull

Patricia Bull: Jeg elsker kunstige vipper

Den smukke og ret specielle treer i sidste års "X-factor" har sine helt egne idéer om, hvilken makeup der fungerer for hende. Her får du hendes bedste skønhedstip.1. BESKYT MED ANTIOXIDANTER

Mit absolutte favoritprodukt til ansigtet er C E Ferulic fra SkinCeuticals, som er et serum rigt på antioxidanter (vitamin C og E), der virker forebyggende på hudens ældning og er rigtig god, hvis du har fået solskader.


2. SMØR TIL KROPPEN
Til kroppen bruger jeg en fed Body Butter fra The Body Shop, som holder min hud gennemfugtet hele dagen.


3. MASCARA ER ET MUST
Når det kommer til makeup, går jeg mest op i mine øjne, og jeg kan slet ikke leve uden mascara. Diors mascaraer er de bedste, så jeg skal selvfølgelig prøve den nye Diorshow New Look.


4. BRUG KUNSTIGE VIPPER

Jeg elsker kunstige vipper og kan godt finde på at gå med blonder, fjer eller papirklip på vipperne, hvis det skal være rigtig festligt. De har et godt udvalg hos Make Up Store, hvor Lola og Lady er blandt mine mere "anstændige" favoritter.


5. EN DUFT AF VASKETØJ
Jeg er ikke så glad for tunge dufte, så duftene fra Clean passer mig perfekt. Lige nu bruger jeg Fresh Laundry, som dufter af rent vasketøj og kan bruges af både mænd og kvinder.


6. PUT KAVIAR I HÅRET
Jeg ELSKER Alternas hårplejeserie Caviar, fordi den får mit hår til at se så meget mindre smadret ud, end det er. Produkterne er nemlig spækket med omega-3 fedtsyrer, som giver nyt liv til slidt og ældet hår.


7. MIN NÆSTE INVESTERING
Jeg er lige nu på jagt efter den helt rigtige læbestift. Jeg har ikke tidligere gået så meget med læbestift, så jeg synes, det er ved at være på tide. Jeg har brug for én, som både giver farve, men også holder læberne fugtige.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og X Factor