Pernille Aalund og kærligheden

Foto: Les Kaner 55-årige Pernille Aalund og hendes mand, den tidligere professionelle fodboldspiller og i dag personlige coach, Kim Boye, 48.

Pernille Aalund om forholdet til sin mand

Pernille Aalund: ”Kim gik ind i vores familie og blev alfahan på et splitsekund”

Hun er kvinden med stort K, der hele livet har båret rundt på en masse ansvar – både som privatmenneske og i sit professionelle liv som tv-vært, forfatter og chefredaktør på magasinet Q. Inderst inde drømte Pernille Aalund dog om at finde sin helt egen vikingemand, der kunne ”eje” og forsørge hende. Ham fandt hun i Kim.

Pernille Aalund virker ikke umiddelbart som typen, der har brug for nogen som helst,

Talkshowvært, foredragsholder og chefredaktør er bare nogle af de mange bolde, hun har haft i luften, indtil hun i 2014 blev fuldtids-forfatter og flyttede på landet.

I dag bor hun i byen Ledøje med sin mand, Kim Boye, deres sammenbragte børn og en cirkusvogn i haven. Og hvordan harmonerer det egentlig med det businesswoman-agtige direktørimage, hun tidligere er blevet kædet sammen med?

Det fortæller parret blandt andet i et stort interview i denne uges ALT for damerne:

Kim: – Pernille får slet ikke lov til at være direktør her. Og det nyder hun.

Pernille slår en høj latter op.

Pernille: – Da jeg for to år siden sagde det med, at jeg gerne ville ejes, så handlede det om, at jeg i forvejen følte, jeg ejede hele verden. Jeg ejede ansvaret for et kæmpebudget og mange hundrede medarbejdere, og jeg ejede ansvaret for hus, hjem og børn.

Pernille: – Men jeg havde i bund og grund lyst til bare at være et sted, hvor jeg kunne sige: Lige nu giver jeg op. Det kan godt være, jeg kun giver op i to timer eller en måned, men kan du lige tage over? Kim gik ind i vores familie og blev alfahan nummer et på et splitsekund. Han sagde fra begyndelsen: Jeg kommer altid til at passe på dig, og vi kommer altid til at kunne klare os sammen.

Kim: – Du spurgte, om jeg ville kunne forsørge dig.

Pernille: – Ja, jeg sagde, hvis jeg slipper alt, kan du så klare alt? Jeg havde sådan lyst til at slippe og bare flyve som et blad eller et snefnug gennem luften. Jeg ville gerne genbesøge barndommens land fyldt med muligheder i stedet for at vågne op til en fyldt mailbox hver dag. Og det er ikke det samme som at sige, at jeg skal leve sådan resten af mit liv. Jeg havde bare ikke haft det helle, siden jeg var barn.

Kim: – Og vi blev hurtigt enige om, at det godt kunne rummes i vores forhold. Samtidig tog det mig ikke lang tid at finde ud af, at Pernille får sine bedste idéer, når hun ikke laver noget. Så hun kan sagtens være i gang med sit næste store projekt fire timer efter, hun har sagt, at hun ikke skal lave noget i fire år. Den frihed kan jeg sagtens navigere i. Jeg er ikke typen, der siger, jamen du sagde...? Jeg er selv lige sådan. Vi har eventyret til fælles.

Men hvad så når du siger, at Pernille ikke får lov til at være direktøren...?

Kim: – Ja, jeg kunne godt se, at du reagerede på det. Men når jeg siger det, så er det min maskuline side, der kommer frem, og jeg ville aldrig få lov til at sige eller gøre noget i forhold til Pernille, hvis ikke det var respektfuldt. Vi har en kæmpe respekt for hinanden. Jeg får LOV til at være maskulin. Ligesom Pernille får LOV til at være feminin.

Pernille: – Og vi bebrejder aldrig hinanden noget som helst.

Kim: – Hvis Pernille bliver hård, bliver jeg ekstremt maskulin. Men vi er aldrig oppe og skændes. Hvis Pernille "tager direktøren på", siger jeg fra, men bagefter kan vi grine af det.

Læs hele interviewet i denne uges ALT for damerne, hvor parret forklarer, hvorfor de opdelte maskuline og feminine roller betyder så meget for deres parforhold.

Og så fortæller Pernille Aalund også, hvorfor Kims tatoveringer fik hende til at græde, første gang hun så dem.

Pernille Aalund, 55

Forfatter, foredragsholder og tidligere talkshowvært. Fik ideen til magasinet Q, som hun var chefredaktør for. Har også været chefredaktør på Kig Ind. Blev i 2007 magasindirektør og siden innovationsdirektør i Aller Press. Hun sagde op i 2014 for at blive forfatter på fuld tid.

Kim Boye, 48

Tidligere professionel fodboldspiller. En skade fik ham til at stoppe i 1998. Tog en pædagoguddannelse og påbegyndte efterfølgende en terapeutuddannelse og arbejdede i 12 år med unge kriminelle. Er i dag personlig coach for professionelle sportsfolk. Aktuel med sine videoer på "Den Mentale Kriger" og "Den Mentale Kriger – Parforhold" på Facebook og udgiver senere på året en coachingbog med samme navn.

Pernille og Kim er gift. Hun har en datter på 16 og to voksne sønner fra tidligere forhold samt et barnebarn. Kim har tre sønner i alderen 14-22 fra to tidligere forhold.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Parforhold og Kærlighed

610x200_woordy_dmjpg.jpg