Prinsesse Madeleines forlovede var utro

Foto: Amy Sussman/AP/Ritzau Scanpix Prinsesse Madeleine mødte sin mand, forretningsmanden Chris O'Neil, i New York.

Prinsesse Madeleines forlovede var utro

Prinsesse Madeleines liv kunne have set meget anderledes ud, hvis ikke det var fordi, en norsk ugebladsjournalist havde fået nys om en episode med hendes tidligere forlovede.

Alle følte med prinsesse Madeleine da hun i foråret 2010 måtte aflyse sit bryllup efter norsk ugeblad havde afsløret, hvordan hendes forlovede havde været utro.

Advokaten Jonas Bergström, som hun havde dannet par med siden 2002 og netop var blevet forlovet med, havde under en skiferie med vennerne i efteråret 2009 haft besøg på sit værelse på Tott Hotel i Åre. Det havde norsk SE og HØR hørt om og kontaktede ham derfor for at få en kommentar. Han benægtede dog, men fortalte Madeleine om henvendelsen og benægtede ligeledes over hende.

Men da bladet et par måneder senere udkom med den 21-årige håndboldspiller Tora Uppstrømm Bergs egne ord om deres nat sammen, gjorde prinsesse Madeleine det forbi og aflyste brylluppet.

- En ting er, at hun vidste, at hendes partner har været utro. Men at hele Sverige også ved det. Det er for meget. Hun var nødt til at handle, lød det fra Svensk Damtidning.

At han havde været utro, kom meget bag på den svenske offentlighed, hvor prinsesse Madeleine altid har været omtalt som landets mest eftertragtede kvinde.

- På alle de lister, der altid bliver lavet over de mest attråværdige kongelige, der har hun som kronprinsesse Victorias smukke lillesøster altid været godt placeret. Hun har også altid haft pressens bevågenhed, men af de tre søskende er hun nok den, der er mest pressesky, fortæller Berlingskes kongehusekspert Jakob Steen Olsen i det nye afsnit af Talk Towns podcast "De Kongelige".

- I modsætning til sin storesøster Victoria, der har hele nationens arv på sin skuldre og ikke rigtigt kan skeje ud, så har hun længere nede i tronfølgen ikke de samme forpligtelser. Så hun slappede mere af i rollen og opførte sig mere som andre unge mennesker. Det gav hende tidligt tilnavnet partyprinsessen.

Jonas Bergstrøm fik da heller ikke prinsesse Madeleine uden kamp. Kort efter de begyndte at date røg han i slagsmål med hendes ekskæreste Erik Granath på et af Stockholms in-steder. Her måtte prinsessens sikkerhedsfolk skille de to kamphaner ad.

Efter det aflyste bryllup rejste Madeleine til New York, hvor hun i storbyens fred og ro kunne samle sig efter nedturen. Her fik hun også arbejde i den velgørende World Childhood Foundation-organisationen, som hendes mor er medstifter af.

Men kærligheden viste sig hurtigt igen. I januar 2011 blev hun første gang set sammen med den otte år ældre britiskfødte amerikanske forretningsmand Chris O'Neill og allerede oktober 2012 meddelte det svenske hof deres forlovelse.

Parret, der giftede sig ved et storslået bryllup i Storkyrkan i Stockholm i sommeren 2013, har nu slået sig ned i Florida, hvor de bor med deres tre små børn.

Få hele historien om prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i det nye afsnit af Talk Town-podcasten "De kongelige".

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast