Bordeaux og blød hat

Foto: Getty Images I den nye podcast "Gastro Vin" kan du lære om vin, myter, producenter og meget mere.

Bordeaux og blød hat

Ny podcast: Er Bourgogne kun for millionærer?

Er Bordeaux blevet for old school? Er Bourgogne kun for millionærer? Og kan kineserne overhovedet lave vin? Det og meget mere får vi svar på i en helt ny podcast, der guider til vinens vidunderlige verden.

Gastro Vin er en ny podcast for dig, der både kan lide at drikke og snakke om vin. Bag den ene mikrofon har vi Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen, og bag den anden har vi René Langdahl Jørgensen, der har været magasinets vinredaktør, siden starten for mere end 15 år siden.

I podcasten er der ofte vin i glasset. Der vil både være noget til nørderne og til dem, der helt lavpraktisk gerne vil vide, hvad de skal parre med den mad, de inviterer gæster på i weekenden. Er det kun velhavende mennesker med blød hat, der drikker Bordeaux? Og passer det, når nogen siger, at italiensk vin altid er sur?

Vi kommer også et godt stykke væk fra de gængse distrikter. Vidste du for eksempel, at kineserne efterhånden er ret skolede i at lave vin, og at de kun bliver bedre og bedre til det? De to værter guider til overraskende steder, der ikke altid har været berømte for deres vinproduktion, men som er værd at holde et vågent øje med.

Gastro Vin er en let tilgængelig podcast for dig, der gerne vil vide mere om vin, og som synes, at nørderiet om flasker, regionerne og myterne er interessant.

Du kan lytte til Gastro Vin på Talk Town-appen.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast