Podcast Manson-familien

Foto: Wally Fong/AP/Ritzau Scanpix På Talk Town kan du lytte til podcastserien ”Følg med mig”, hvor du kan komme helt tæt på nogle af de mest berømte og berygtede sekter.

Ny podcastserie

Kom helt tæt på Manson-familien: ”Det er en fuldstændig vanvittig historie”

I podcastserien ”Følg med mig” på Talk Town kan du komme helt tæt på nogle af de mest berømte og berygtede sekter. I tre spritnye afsnit er turen nu kommet til sektlederen Charles Manson og hans dedikerede følgere, som du kan blive meget klogere på her.

”En fuldstændig vanvittig historie”.

Sådan betegner journalist og podcastvært Kristoffer Lind historien om Manson-familien, der stod bag en række koldblodige mord i 1960’erne i USA.

I et splinternyt afsnit af podcastserien ”Følg med mig” ser han og religionshistoriker Peter Byberg nærmere på Charles Manson og hans dedikerede følgere – særligt nogle af kvinderne i indercirklen af Manson-familien, de såkaldte Charlies Angels, som fulgte ham i tykt og tyndt helt frem til de bestialske mord i 1969.

Her blev den højgravide skuespillerinde Sharon Tate og fire venner som bekendt dræbt på bestialsk vis, hvilket skabte skræk og rædsel i hele USA, men særligt Los Angeles.

Sagen er dog langt fra en eneste, og Manson-familien stod i det hele taget bag en lang række ”sindssyge ting” i 1960’ernes USA.

Bliv klogere på hele historien i podcasten, hvor du blandt andet kan høre om skabelsen af Charles Manson som mytisk figur, og hvor der bliver luget ud blandt falske rygter og myter omkring den morderiske sekt.

Du kan lytte til første afsnit her.

Om podcasten

FoelgMedMig cover_NY.jpg

I afsnit 1 får du historien om Charles Mansons opvækst og ungdom, den spæde start af skabelsen af Manson-familien samt mødet med nogle af de kvinder, som senere kommer til at spille en hovedrolle. Det er også fortællingen om, hvordan ungdomsoprøret og The Beatles blev vigtige for Manson i hans jagt efter berømmelse, anerkendelse og magt.
 
I afsnit 2 får du historien om dengang, Charles Manson og hans entourage flyttede ind i trommeslageren fra The Beach Boys’ hus. Hvordan han jagtede en pladekontrakt og forsøgte at opnå berømmelse gennem musikken. Og ikke mindst hvordan sex, stoffer, grænseløs adfærd og frygt kommer til at forme Manson-familien i årene op til mordene i 1969.
 
I afsnit 3 er vi nået frem til de brutale drab. Hvem førte kniven, hvad var Mansons egen rolle, hvad var formålet og tankerne bag og hvad skete der med Manson-familien efterfølgende.

Lyt til første afsnit her.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Serier