Uhyggelige podcasts

Foto: Getty Images

4 podcasts, der får dig til at bide negle

Massemordere, religiøse drab og genfærd. Her er 4 podcastserier fra Talk Town, der får uhyggen til at brede sig og hårene i nakken til at rejse sig.

Massemordere, religiøse drab og genfærd. Her er 4 podcastserier fra Talk Town, der får uhyggen til at brede sig og hårene i nakken til at rejse sig.

Knud Romer på Sikringsanstalten

Velkommen inden for murene på anstalten. Her kan du dykke ned i afgrunden og blandt andet høre om skizofrene, der spiser deres kærester i stedet for at slå op. Chefpsykiater Bjørn Kalden har oplevet lidt af hvert i sit arbejde med kriminelle sindssyge fra Herstedvester til Sikringsanstalten. I podcasten "Knud Romer på Sikringsanstalten" dykker de to sammen ned i sindets allerdybeste afkroge – også Knud Romers eget. Da forfatteren for få år tilbage blev indlagt på Skovhus Privathospital med et mentalt sammenbrud, var det Bjørn, der hjalp ham på ret køl igen.

Hør "Knud Romer på Sikringsanstalten" LIGE HER

Følg med mig – når bevægelser bliver til skræmmende sekter

Masseselvmord, UFO-religioner, okkulte drab. Gennem tiden er sekter endt i kollektive selvmord og masseforførelse. Sekter kan virke absurde og uforståelige. Men er der mening bag galskaben? Hvordan lykkes det sektledere at få folk til at opgive deres eget liv for at følge dem? Måske helt ind i døden. Vært Kristoffer Lind ser på mekanismerne bag nyreligiøse sekter sammen med landets førende sekteksperter.

Hør "Følg med mig" LIGE HER

På Stribe – din seriemorderpodcast

Det er for de fleste ganske uhyggeligt og uforståeligt, når seriemordere gang på gang tager andres liv for at tilfredsstille sine egne lyster og udleve sine ustoppelige mørke fantasier. Christoffer Greenfort og Andreas Illum tager dig med ind i en dyster skyggeverden og fortæller historierne om de værste seriemordere i historien.

Hør "På Stribe - din seriemorderpodcast" LIGE HER

Manden, der drog ud i verden for at blive bange

Anders Lund Madsen kan ikke blive bange. Men det skal der laves om på nu, for det farligste i verden må da være IKKE at være bange for noget som helst. I denne podcastserie besøger han hjemsøgte kroer, teatre og slotte i håb om at møde et vaskeægte spøgelse og blive skræmt fra vid og sans.

Hør "Manden, der drog ud i verden for at blive bange" LIGE HER

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast