Harry Meghan dokumentar

Foto: Getty Dokumentaren følger prins Harry og Meghan Markle på deres rejse til Sydafrika i september.

Harry om sin bror i ny dokumentar: ”Vi er bestemt forskellige steder”

I en ny dokumentar fortæller prins Harry og hans kone, Meghan Markle, hvordan de har været under hårdt pres siden deres bryllup sidste år.

Engelske prins Harry og hans kone, hertuginden Meghan Markle, har haft en hård start, siden de sidste år blev gift.

Den britiske presse har fulgt det royale par tæt – og senest har Mail on Sundays offentliggørelse af et privat brev, som Meghan Markle skrev til sin far, gjort livet som nygift og nybagt mor svært for Meghan Markle. Det fortæller hun i en ny dokumentar, der havde engelsk premiere i går.

– Enhver kvinde – særligt når hun er gravid – er meget sårbar, og derfor var det en stor udfordring. Og når du så har en nyfødt... Især som kvinde kan det være meget. Og så kommer det her oveni (kritikken, red.), når du bare prøver et være nybagt mor og nygift, siger hun og uddyber:

– Tak, fordi du spørger. Ikke mange har spurgt, om jeg er okay, men det er en meget reel ting at gå igennem behind the scenes, siger hun tydeligt berørt til den engelske TV-station ITV.

Samtidig forholder prins Harry sig også i dokumentaren til nogle af de rygter, der har floreret omkring han og storebroren prins Williams forhold. Den britiske tabloidpresse har blandt andet sået tvivl om, hvorvidt Meghan Markle og Kate Middleton har skabt splid imellem prinserne – og i det hele taget ikke har et så hjerteligt forhold til hinanden.

Til spørgsmålet om, hvorvidt der har været spændinger mellem brødrene, anerkender prins Harry i dokumentaren, at der har været udfordringer.

– En del af denne rolle, en del af dette job og denne familie, under det pres, vil der uundgåeligt opstå ting. Men vi er brødre. Vi vil altid være brødre, siger han til ITV og fortsætter:

–  Vi er bestemt forskellige steder (i livet, red.) for tiden, men jeg vil altid være der for ham, og jeg ved, han altid vil være der for mig. Vi ser ikke hinanden så meget, som vi plejede, fordi vi har travlt. Men jeg elsker ham højt, og du ved, størstedelen af de ting er formentlig – well, størstedelen af tingene er skabt ud af ingenting. Men som brødre har man gode og dårlige dage, lyder det fra den engelsk prins.

Dokumentaren ”Harry & Meghan: An African Journey" havde premiere på ITV den 20. oktober og følger det royale par på deres tur til Sydafrika i september i år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kongelige og Meghan Markle