Beyoncé behind the scenes
Foto: Beyonce.com Beyonce har lige offentliggjort en ny serie af behind the scenes-billeder fra optagelserne til "Lemonade".

Beyoncé behind the scenes

Queen B behind the scenes: Se de nye, flotte billeder fra optagelserne til ”Lemonade”

Beyoncé har lige offentliggjort en omfattende billedserie fra optagelserne til "Lemonade".

Dette forår udgav Beyoncé et såkaldt "visuelt album", som vist roligt kan siges at have rystet popscenen verden over. Albummet blev både rost for sine stærke budskaber omkring utroskab, tilgivelse, ligestilling og racisme og for sin smukke billedside, hvor hvert nummer har sit eget univers, rammet ind af små, poetiske kortfilm.

LÆS OGSÅ: 25 stærke citater fra Beyoncés "Lemonade"

Nyhedsværdien er så småt gået af selve albummet, men Beyoncé har stadig guldkorn i gemmerne til sine efterhånden ret dedikerede Bey-lievers. Hun har i hvert fald netop på sin hjemmeside offentliggjort en omfattende billedserie med øjeblikke fra optagelserne til "Lemonade", både foran og bagved de rullende kameraer.

Billederne viser blandt andet Beyoncé, som fjoller rundt i sin vilde, gule Roberto Cavalli-kjole under optagelserne til videoen til "Hold Up" og et bord fyldt med polaroidfotos, som blandt andet viser selfies af Beyoncé og hendes mand Jay Z. Der er også flere gif'er i serien, som kan opleves i sin fulde længe på Beyonces hjemmeside.

LÆS OGSÅ: 15 ikoniske Beyoncé-øjeblikke vi kan se igen og igen

Gå på opdagelse i nogle af de smukke billeder her:

Alle fotos: www.beyonce.com

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Sexsymbol, feminist eller begge dele?

LÆS OGSÅ: Beyoncé fraskriver sig verdens hvide dominans i ny "Formation" single

LÆS OGSÅ: Beyoncé kaster sig over sportstøj

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Beyoncé