Rapper LOC
Rapper LOC

Rapperen L.O.C: ”Jeg havde ikke regnet med, jeg ville være i live nu”

Daniel Hoff indleder anden sæson af Talk Town podcastserien ‘Jeg er lige død’ med et besøg fra musikeren Liam O’Connor, bedre kendt som L.O.C. Liam har allerede beskæftiget sig meget med sin død. Det gælder både i musikken, men også i andre facetter af livet. For eksempel har han allerede designet sin egen gravsten.

“Jeg havde ikke regnet med, jeg ville være her nu. Jeg var sikker på, det ville være gået galt tidligere,” lyder det fra Liam O’Connor, der i folkemunde primært går under navnet L.O.C, i podcasten ’Jeg er lige død’ fra Talk Town.

“Jeg troede jo helhjertet på det der ‘Klub 27’,” fortæller han med reference til ’klubben’ for de kendte musikere, der er døde som 27-årige, som blandt andet tæller Jimi Hendrix, Kurt Cobain og Jeff Buckley.

“Men så blev jeg 28 år og slemt skuffet,” siger han og bryder ud i sin genkendelige latter

L.O.C. er en af landets bedst kendte rappere, og netop hans forhold til døden ændrede sig radikalt, da han for tre år siden blev far. I dag er han glad for, at han ikke fik en hurtig slutning.

“Nu gad jeg godt være her, til han blev fire, så han kan huske mig. Jeg er ikke bange for at dø, men nu har så jeg en grund til, at det egentlig ville være federe ikke at gøre det.”

Døden som drivkraft

Den 40-årige musiker benytter i dag døden som en måde at motivere sig selv til at få ting ført ud i livet på. Det gælder både de dage, han har svært ved at tage sig sammen til at udrette noget, men også hvis han ikke kan falde i søvn, fortæller han.

“Jeg har faktisk brugt det, at jeg skal dø til en måde at falde i søvn på. Der er jo ingen grund til at ligge og stresse og bekymre sig om alt muligt, når vi alligevel skal dø,” forklarer han og fortsætter:

“Jeg er meget opmærksom på, at det hedder ‘når’ og ikke ‘hvis’, jeg dør. For dø, det skal vi. Men det er faktisk en motiverende faktor for mig at vide, at det har en ende.”

Liam fortæller i podcasten også historien om dengang, han var ved at blive milliardær i bitcoins, og om hvordan hans gravsten skal se ud.

Lyt til ‘Jeg er lige død’ med L.O.C i podcastappen Talk Town. Her finder du også alle de andre afsnit i podcastserien, hvor blandt andre iværksætteren Jesper Buch og komikeren Melvin Kakooza gæster Daniel Hoff i studiet.

jeg-er-lige-død.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast

610x200_woordy_dmjpg.jpg