Rasmus Seebach er endnu mere glad, end han plejer at være i øjeblikket.
Foto: Jens Rosenfeldt Rasmus Seebach er endnu mere glad, end han plejer at være i øjeblikket.

Rasmus Seebach: Dét faldt jeg for

"Ingen Kan Love Dig I Morgen." Det er titlen på Rasmus Seebachs nye album, som udkommer i næste uge. Og det er simpelthen hans største ambition i livet, der ligger gemt i de ord. At leve livet på en måde, så han ikke går glip af noget. For man ved aldrig, hvornår det hele er slut, fortæller han i et stort interview i denne uges ALT for damerne nr. 44/2013.

Betragter man hans liv udefra i disse år, ser det ud til, at han får det hele med. Masser af succes med musikken – og med kærligheden.

For omkring ni måneder siden mødte han nemlig kærligheden i form af den 20-årige jurastuderende Julie, som han sådan nærmest er flyttet sammen med. Han har i hvert fald ryddet en del af sit skab, siger han med et smil. Og hvordan er det så at have fået fast kæreste?

– Jeg synes faktisk, at det er ret fedt. Jeg er pisseglad for det. Ikke fordi jeg ikke har været klar over det før, men det giver bare en anden ro, og man laver nogle andre ting, når man har en kæreste. Det er en fed tryghed. Vi er ikke der, hvor alle hendes ting er kommet over til mig endnu, men jeg håber da, at det sker, og det ser ud til at gå den rigtige vej. Det er så fedt...

Hvad faldt du for?

- For det første er hun helt vildt smuk. Det var nok det, jeg først faldt for. Jeg synes, hun har sådan nogle flotte farver... uha, det er fandeme svært at sætte ord på, altså! Hun er hyperintelligent, så jeg bliver udfordret, og det kan jeg rigtig godt lide. Og så har vi det bare sjovt sammen, det er ikke så svært at være sammen med hende, siger Rasmus Seebach.

Læs mere om, hvorfor han faldt for Julie og resten af det store interview i denne uges ALT for damerne nr. 44/2013.

Rasmus Seebach, 33

Sanger og sangskriver. Har gået på musikskolen Sankt Annæ Gymnasium, men droppede ud af 3. g.

Udgav i 1999 hiphopalbummet "Skakmat" med sin bror Nicolai Seebach under navnet G-Bach, og derefter skrev og producerede de to brødre for andre musikere under navnet Top Notch Music.

Udgiver 4. november sit tredje soloalbum med navnet "Ingen Kan Love Dig I Morgen".

Privat er han kæreste med Julie Teglhus på 20 år, som læser jura.

Debutalbummet "Rasmus Seebach" solgte hele 230.000 eksemplarer og efterfølgeren "Mer' End Kærlighed" 225.000.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Rasmus Seebach