Tina Seidenfaden Busck

Foto: Privat Ejer af interiøruniverset The Apartment, Tina Seidenfaden Busck

rejsetips-til-tokyo

"Tokyo er som en utopi, fordi det er en enorm storby, og alligevel er der helt stille"

Du kan godt gøre plads i kalenderen og begynde at planlægge din næste drømmeferie. Vi har bedt Tina Seidenfaden Busck udpege sin yndlingsdestination Tokyo, dele feriebilleder og give dig deres insidertips til, hvor du skal spise, danse, og alt det indimellem. Det eneste du mangler, er flybilletten.

Hvem

Tina Seidenfaden Busck, 42, ejer af interiøruniverset The Apartment

Hvor

Tokyo

Hvorfor

– Jeg er stor fan af Japans æstetik og kultur. Tokyo er som en utopi, fordi det er en enorm storby, og alligevel er der helt stille. Du hører ikke en bil dytte eller nogen, der råber på gaden. Tokyo er også en af de bedste shoppebyer, fordi udbuddet er så stort, og alle butikker er meget gennemførte og kompromisløse. Selv deres indpakning er en oplevelse.

Spis

– Restauranten Yakumosaryo byder på god mad, men du kan kun booke bord til morgenmad og frokost. Middagsreservationer kræver en personlig invitation.
Yakumosaryo.jp

Besøg

– Mingeikan The Japan Folk Crafts Museum er helt fantastisk og klart et besøg værd. Tag også til Daikanyama-området, og besøg Minä Perhonens smukke butik, der har en vidunderlig murano-lysekrone. Spis frokost i Saigoyama Park, når du alligevel er i kvarteret. Det er den hyggeligste lille park, hvor venner og familie mødes og spiser sammen. 
Mingeikan.or.jp, Mina-perhonen.jp

LÆS OGSÅ: Rejseguide: Besøg den amerikanske sydstatsperle Savannah

 

Bo

– Du føler dig hurtigt hjemme på hotellet Claska. Personalet er fantastisk hjælpsomt, og så er den lille hundesalon, som er en del af lobbyen, super underholdende.
Claska.com

Shop

– Konceptbutikken Beams er med sine otte etager værd at lægge vejen forbi. Især den øverste etage med keramik og kunsthåndværk fra hele Japan er helt unik. Derudover er Visvim-butikken både god shopping og inspirerende, fordi indretningen er helt vildt gennemført.
Beams.co.jp, Visvim.tv

Køb

– Der er så meget fint kunsthåndværk, så gå amok i keramik, indigotekstiler, håndlavet papir m.m. Er du til Hello Kitty og Snoopy, kan du få din lyst styret i Kiddy Land på gaden Omotesando.

LÆS OGSÅ: Stor rejseguide: Det skal du opleve i Thailands smukke Phuket

Overraskelsen

– Hvis du har nogle dage i overskud, skal du gøre dig selv den tjeneste at tage den tre timer lange togtur fra Tokyo til Tokamachi og overnatte i den amerikanske kunstner James Turell's House of Light. Meditationshuset er en magisk oplevelse.
Hikarinoyakata.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Rejseguide