Morgenmad med Citybois
Foto: Andreas Houmann Det regner med Frosties og Coco Pops, når man spiser morgenmad med Citybois’ Thor Blanchez Farlov (tv.) og Anthon Edwards Knudtzon, der begge er 16 år og går i 1. g.

Citybois interview

Sådan foregår det når Citybois skal have en ’lækkertzz’ morgenmad…

Det gik stærkt, da Eurowoman spiste morgenmad med Citybois, og Anthon og Thor skulle fortælle, hvad en "lækkertzz" morgenmad består af: havregryn, mormors scrambled eggs og Matilde-kakao. Det gik så stærkt, at Eurowoman hurtigt kom til at føle sig meget gammel

Hvordan starter dagen hjemme hos jer?

Thor: Jeg vågner i hvert fald tidligt.

Anthon: Du er SÅ meget A-menneske. I weekenderne står du op klokken syv. Det gør jeg ikke. Hvis jeg ved, at det bliver en god dag, kan jeg godt være frisk om morgenen, men hvis jeg bare skal i skole, er jeg mega B-menneske.

Thor: Men jeg går altså også tidligt i seng. Så er jeg nemlig klar til at drage i krik (læs: krig. Citybois bytter ofte om på g og k. "Det er noget, vi gør," siger de, red.).

Anthon: Jeg går også tidligt i seng. Nogle gange går jeg i seng klokken halv ni. Så sidder jeg bare lige på min mobil en halv time (altså Anthon sidder ikke på den, han scroller på den, imiterer han, red.).

LÆS OGSÅ: Mød Danmarks næste stjerneskud, Natalie Madueño

Hvordan kommer I ud af sengen?

Anthon: Pøhh kommer ind og vækker mig (læs: Per. Anthons far, som går under navnet Pøhh, red.), så tager jeg et bad, tøj på, så havregryn, lige lidt sukker på, ikke for meget, så sætter jeg mit hår, og så lige lidt Cristal (ja, champagnen. Men Anthon griner, så vi tror, han siger det for sjov, red.). Jeg er lige startet på et nyt gymnasium her i forgårs, så ned til stationen og tage toget.

Lad os lige vende tilbage til håret. Tager det lang tid at sætte?

Anthon: Ja, for jeg har rigtig tyndt hår, så nogle gange skal jeg bruge klattejern (der var den igen, g og k bliver byttet om, red.), og så mikser jeg to forskellige slags voks. Andre gange tager jeg bare voks i, og så bliver det lidt hanthet (når håret bliver fladt, red.).

Hvad med dig, Thor, hvad er det første, du gør om morgenen?

Thor: Tager et bad, hvis jeg føler mig lidt fedtet. Så spiser jeg lidt morgenmad. Det varierer meget, hvad det er. En bagel, en frugttallerken, havregryn, yoghurt eller skyr med mysli og akaciehonning. Min mor laver friskpresset appelsinjuice til mig. Og så cyklen i skole.

Sætter du også dit hår?

Thor: Nej, det gør jeg ikke.

Du gør ikke noget som helst ved dit hår?

Thor: Overhovedet ikke.

Er du misundelig på, at Thor ikke behøver sætte sit hår, Anthon?

Anthon: Rigtig meget. Jeg ligner en abe, når jeg ikke sætter mit hår, så det er kæmpevigtigt. Jeg tror, jeg er skaldet om 10 år, fordi jeg putter så mange kemikalier i det. Så bliver jeg den nye Blachman.

Verdens bedste sted at spise morgenmad?

Thor: Brunch hos Granola (café på Værnedamsvej på Frederiksberg, red.). Eller omelet på Viggo ved siden af Granola. Nej, vent, det er hyggeligst hos mormor. Hun laver scrambled eggs og bacon, en bolle ved siden af og kakaomælk. Det kører hjemme hos mormor.

Anthon: Hvis Bois skal have en lækkertzz (lækker, red.) morgenmad, så er det Granola. Ellers er det over til Maaan, som er vores uofficielle manager (en god ven af Citybois, der hedder Jacob, red.), han bor lige over for mig. Ned til bageren, og så går vi bare i gang. Vi skal have rosenprød (ja, Citybois bytter også om på b og p, red.) og alt muligt lækkertzz, wienerprød og Matilde-kakao.


LÆS OGSÅ: Sådan tackler du, hvis du ikke kan klare din venindes nye kæreste

LÆS OGSÅ: 17 tegn på, at du er i et forhold med din bedste veninde

LÆS OGSÅ: Sådan går du til din veninde, hvis du har mistanke om en spiseforstyrrelse  

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og X Factor