TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Valentinsdates
Foto: Privat Læs her, hvordan det gik vores tre singler på valentinsdag.

Valentinsdates

Sådan gik det vores tre singler på valentinsdag

ALT.dks kærligheds-eksperiment er ovre. Fandt Emil, Nicklas og Ebbe kærligheden?

Nerverne bankede i kroppen, da vores tre singler tog på date med hver deres læser på valentinsdag.

27-årige Emil, 24-årige Nicklas og 29-årige Ebbe havde store forventninger til den romantiske dag, efter de i starten af ugen efterlyste singler på jagt efter kærligheden blandt ALT.dks læsere.

Da vi fanger dem dagen derpå, er det en god fornemmelse, der har placeret sig i maven hos de tre mænd. Alle tre dates, der blev sponsoreret af MASH, lader nemlig til at have været en succes. 

Her kan du høre dem fortælle om deres valg af date, og om de har fundet en potentiel kærlighed.

LÆS OGSÅ: Mangler du en date til Valentinsdag? Spis middag med Emil, Nicklas eller Ebbe

LÆS OGSÅ: Fandt Emil og Maria kærligheden? Sådan gik det sidste års deltagere i ALT.dks kærlighedseksperiment

Nicklas: ”Man skal rykke lidt ved sine grænser”

Nervøsiteten kom langsomt snigende fra maven, da Nicklas skulle møde Mie for første gang i forbindelse med ALT.dks valentines-eksperiment.

Han havde ikke været i tvivl, da han så hendes mail, og på vej til daten føltes det, som om han skulle tage sig ekstra sammen for at imponere hende.

- Jeg var meget nervøs inden og var med vilje blevet lidt ekstra på arbejde, så jeg ikke kunne nå at stresse over, hvad jeg skulle have på, hvad jeg skulle sige, og hvordan det hele ville gå, fortæller den 24-årige københavner, da vi fanger ham dagen derpå.

Nerverne blev dog hurtigt erstattet af en følelse af lethed og nærvær. Mie så nemlig ikke blot godt ud – hun var også både sød, sjov og snakkesalig. Præcis som Nicklas havde efterspurgt.

- Hun var også lidt skør på den gode måde. Hun har noget kant, og det er fedt. For eksempel hører hun kun musik på gamle LP-plader og samler på kjoler. Nogle gange blev hun også så fokuseret, at hun helt glemte at spise, forklarer Nicklas med et smil gemt i stemmen.

- Og så spiste hun en større bøf end mig, supplerer han.

Efter middagen bevægede de to sig videre rundt i Københavns gader, hvor de jagtede kunstinstallationer fra Copenhagen Light Festival. Imens blev der delt røverhistorier og gode snakke.

- Jeg håber meget, at vi skal ses igen, griner Nicklas.

- Jeg glemte at få hendes nummer, men hun har heldigvis skrevet en mail her til morgen. Jeg er simpelthen så god til at vælge, konstaterer han.

Generelt er det en god fornemmelse, der møder den unge københavner dagen efter valentinsdag. Han er glad for de mange henvendelser, der er landet i hans indbakke de seneste dage, og de komplimenter, der er fulgt med.

Samtidig har projektet rykket lidt ved hans grænser og hjulpet ham til at tage et skridt ud af sin comfort-zone. Noget, han altid forsøger at efterstræbe, bemærker han.

- Min konklusion på det hele er, at jeg meldte mig til, fordi jeg egentlig ikke turde. Min opfattelse er, at man skal rykke lidt ved sine grænser en gang imellem, og det har været en rigtig god oplevelse at gøre noget, jeg ikke plejer, afslutter han.

Ebbe: ”Jeg elsker at afprøve grænser”

Snakken gik på alt og ingenting, da Ebbe og hans date, Nikoline, mødtes over en god bøf på MASH i forbindelse med ALT.dks valentines-eksperiment.

På vej til restauranten var maven fyldt med sommerfugle, og desto tættere Ebbe bevægede sig mod slutdestinationen, desto mere adrenalin begyndte der at pumpe i kroppen.

Det var som at tage en rutsjebanetur, fortæller han. Noget, der kom lidt bag på den eventyrlystne single.

- Jeg blev mindet om, hvordan det føles lige inden en date. Jeg elsker at afprøve grænser, og jeg hopper også gerne over dem, hvilket jeg synes, at jeg gjorde her. Adrenalinen vækker én lidt, og det, synes jeg, er fedt, siger han.

Dagen derpå fortæller den 29-årige odenseaner, at han følte sig godt tilpas i Nikolines selskab, ligesom at daten var hyggelig og maden ikke mindst god.

- Jeg havde forventet en form for udadvendthed, og at snakken nok skulle fungere. Jeg plejer at være god til at snakke, og det kunne jeg fornemme, at hun også var, så det gik godt og var en hyggelig aften, fortæller han og tilføjer, at daten fortsatte, indtil MASH lukkede dørene.

- Vi var de sidste, der gik, lyder det.

Trods god stemning og en sød date er Ebbe dog ikke sikker på, at han og Nikoline nødvendigvis skal ses igen.

For det første kom hun til at røbe, at hun er ryger, hvilket ellers er noget, Ebbe har dårlige erfaringer med. Derudover virkede matchet ikke helt som forventet.

- Men det var hyggeligt, og hun var godt selskab, fastslår han.

I stedet planlægger odenseaneren at nyde livet og fylde sig med oplevelser, inden han igen bevæger sig videre i jagten på kærligheden. En jagt, der gerne må kræve lidt penge og masser af sjove indslag.

Måske du kan finde ham på et datingsite i den nærmeste fremtid.

Emil: ”Det har været overvældende”

Emil havde sørget for ikke at sætte sine forventninger for højt, da han skulle møde Anja foran MASH i Aarhus. Han var spændt, men egentlig ikke nervøs, fortæller han, da ALT.dk fanger ham dagen efter den vellykkede valentinsdate.

- Hun var en virkelig sød pige, og der var ingen akavethed eller noget lignende. Vi blev også hurtigt enige om, at vi aldrig har spist så pænt før, og så var vi begge lidt overvældede over processen, fortæller den 27-årige soldat.

Anja havde fanget Emils interesse med sin ærlige og åbne beskrivelse af sig selv. Hun tog både fat i de gode og dårlige ting, forklarer Emil, der sad tilbage med en følelse af, at kvinden bag ordene var både ægte, nede på jorden og med ben i næsen.

- Og det var hun heldigvis også i virkeligheden, konstaterer han og fortæller, at de begge ved et tilfælde var mødt for tidligt op til daten, og derfor startede aftenen med en gåtur rundt i den jyske hovedstad.

På blot et par dage havde Emil modtaget et væld af henvendelser i forbindelse med ALT.dks kærlighedseksperiment. Nogle havde sågar fundet frem til hans telefonnummer, mens andre nøjedes med at kontakte ham via mail og sociale medier.

Opmærksomheden var velkommen, men også temmelig uventet, fortæller soldaten fra Horsens.

- Det har været meget overvældende. Normalt er jeg ikke en, der mangler selvtillid, men jeg skal love for, at det har været noget af et skulderklap. Det må jeg indrømme.

Generelt har Emils oplevelse af projektet også været god - det til trods for, at hans præsentationsvideo hurtigt gik viralt og blandt andet landede i hænderne på hans soldaterkollegaer.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at den ville nå så langt. Det var lidt akavet, men også fedt. Jeg har jo ikke sagt noget, jeg ikke står ved, siger han.

Om Anja og Emil skal ses igen i fremtiden står her – to dage efter valentinsdag - stadig hen i det uvisse. Emil håber, at det kommer til at ske, men med to travle kalendere, må beslutningen vente lidt endnu.

- Men vi har da aftalt at skrives ved, konstaterer han.

Se, hvad vi ellers skriver om: Valentinsdag, Dating, Kærlighed og Kultur