TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Sådan holder du din hud i form

Huden er vores største organ og ligesom resten af kroppen, skal vi passe på den, og sørge for at holde den i form. For når din hud er i form er den fast og elastisk og kan modstå alt det, som den dagligt bliver udsat for.

Med alderen taber huden hurtigere pusten, og derfor skal du hjælpe den med at holde den i form. Clarins nye Extra Firming Duo Dag & Nat er den perfekte duo, der opstrammer, løfter og mindsker rynkerne. Med ingredienser nøje udvalgt fra planteriget, fokus på bæredygtighed, respekt for naturen og fair trade, er der ikke noget at sætte en finger på, for den moderne kvindes krav til kvalitetsprodukter.

Selvforkælelse booster dig

I en travl hverdag kan det være svært at nå den daglige selvforkælelse, hvor vi sætter os selv i centrum. Men selvforkælelse kan være mange ting og en simpel måde er at bruge et par ekstra minutter på hudplejerutinen, hvor de rette hudplejeprodukter kan gøre den store forskel. Ved at bruge lidt ekstra tid på at massere produkterne godt ind i huden, aktiverer du både blodcirkulationen i ansigtet og booster effekten af produkterne - foruden at det er dejligt afstressende.

Clarins nye Extra Firming Duo Dag & Nat indeholder ekstrakt af den australske Kangaroo blomst, som den aktive ingrediens. Den reaktiverer fastheden i huden og holder den spændstig og fugtet og giver en sublim sanselig og stimulerende oplevelse.

 

Enkle tips til at ældes med ynde

Lyt til de gamle husmoderråd - der er en grund til at de er gentaget igennem historien og har overlevet i så mange år. Fordi de virker.

DAGLIG MOTION: Det bidrager til et bedre immunforsvar, motionerer hjertet, udskiller affaldsstofferne og giver ilt og næring til cellerne i kroppen. 

SØVN: En krop der ikke er veludhvilet, men i søvnunderskud bliver stresset. Al stress danner frie radikaler og oxidativt stress, der er virkelig ælder huden.

KOST: Spis grønt, varieret og vigtigst af alt; økologisk. Drop sukkeret og skru ned for kaffen, men tillad dig selv en enkelt kop dagligt - således vil du nyde den langt mere, og rent faktisk mærke hvilken effekt den har på din krop. Skift de andre kopper ud med vand eller grøn te, og husk endelig at drikke nok vand.

SMIL STORT: Hvis vi endelig skal have rynker - og det skal vi alle før eller siden - er smilerynkerne langt de smukkeste. Bær dem med stolthed som et bevis for dit gode, sjove og lykkelige liv. Hvad er mere prestigefyldt end lykke?