Netdating
Foto: All over

Sådan laver du den scoresikre datingprofil

Det gør ondt at sige,but it's a fact: Sommeren er snart slut. Og for at gnide endnu mere salt i det åbne sår, så var det ikke i disse lyse måneder, at du fandt Mr. Right. Ellers ville du ikke sidde og læse med her. Men fortvivl ej! De mørke måneder kan sagtens bruges på at lede efter kærligheden, og internettet og netdating er en smart genvej dertil.

Her på Altfordamerne.dk har vi før givet jer læsere en guide til, hvilken type af mænd, I kan finde på de forskellige datingssites ude i cyberspace. Men det er jo ikke helt nok. For selvom I nogenlunde har opskriften på jeres drømmemand inde i hovedet, så kræver det, at I selv kreerer en fabelagtig profil, så prinsen på den hvide hest kommer galoperende i jeres retning.

Profilnavnet
Sammensæt dit profilnavn af to interesser eller to beskrivelser, f.eks. "Sportsentusiasten". Hvis du leder efter en kæreste og ikke et one night stand, så hold dig væk fra profilnavne a la "Fræktøs" eller "Hotsingle". Det sender forkerte signaler og tiltrækker de forkerte mænd. Af sikkerhedsmæssige årsager, så lad være med at bruge dit rigtige navn, hverken for- eller efternavn.

Profilteksten
Keep it simple. Hvem gider læse en roman om et andet menneske, før man overhovedet har mødt vedkommende? Hvis din profiltekst var en sang, så skulle den højest indeholde tre vers. Ligesom jobannoncer, så stræb efter så få klichéer som muligt. Du er ikke "sjov, eventyrlysten og festlig". Du synes derimod, at "Jonathan Spang er herresjov, rejser så ofte, du får mulighed for det, og elsker en festlig aften med gode venner og veninder."

Hvem vil du møde?
Hvilken type leder du efter? Skal han gå med strømper i sandalerne, have hentehår og permanente paraboler under armene? Nej, selvfølgelig skal han ikke det. Men de kvaliteter, som du leder efter i en fyr, skal din profiltekst udstråle. Undgå igen klichéer som "trofast" og "sød", men prøv at være mere specifik: "Interesseret i at få børn inden for de næste par år og sportsfreak."

Profilbillede

Profilbilledet er alfa og omega. Dit profilbillede skal være et foto, hvor dit hoved og skulderparti er med på. Skær venner, dyr og familiemedlemmer fra, så det kun er dig, der er på billedet. Og undgå beskårede billeder, hvor du ender med at have en død hånd liggende på din ene skulder, fordi du skar Fætter Andreas ud af billedet. Desuden er det en god idé at vælge et billede, hvor du kigger ind i kameraet frem for et, hvor du kigger væk - det virker arogant og ikke særlig imødekommende. Også selvom du måske synes, du er bedst i profil.

Største don't er at skrive, hvad der frastøder dig. "Utroskab og narrøve" - Det lugter langt væk af bitterhed, og det har aldrig været et godt scoretrick.

Kilde: Womenshealthmag.com

Kærlighedsjagt om søndagen

På datingsitet Dating.dk mærker de en stigning i oprettelser af profiler over hele året. Men ikke overraskende, så er januar den måned, hvor flest singler leder efter en kæreste på deres site, forklarer Martin Schultz Andersen, der er marketingansvarlig hos Dating.dk

Selvom det danske sommervejr har været fantatisk, så har sitet kunne mærke en stigning i antallet af oprettede profiler i sommermånederne, og søndag er den helt store datingdag. Her oprettes der flest profiler, og der er flittig aktivitet blandt brugerne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dating og Netdating