Sara Bro

Foto: Henrik R. Pedersen / Her&Nu Sara Bro er bl.a. vært på den populære podcast "Hjerteflimmer for voksne."

Sara Bro om brud med kæreste: ”Jeg har haft lidt svært ved at tale om det”

Podcastvært Sara Bro er ikke længere i et forhold med tv-tilrettelæggeren Lasse Lund, fortæller hun i denne uges afsnit af den populære podcast ”Hjerteflimmer for voksne.”

Faste lyttere har muligvis lagt mærke til det for flere uger siden: at podcastværten Sara Bro ikke som sædvanlig har delt ud af sin egen kærlighedsstatus i den populære podcast ”Hjerteflimmer for voksne”.

I podcasten stiller to kendte personer hver uge et spørgsmål om kærlighed, som diskuteres med Sara Bro og hendes faste podcastmakker, parterapeuten Jytte Vikkelsøe, i håb om at blive klogere på noget af det, der fylder allermest i vores tilværelse.

I denne uges afsnit fortæller Sara Bro så, hvorfor hun ikke har talt om sin egen kærlighedsstatus de sidste par uger, og det skyldes, at hun ikke længere danner par med tv-tilrettelæggeren Lasse Lund, som hun også var forlovet med:

”Vi har i et stykke tid ikke sagt vores status her i programmet, og det skyldes, at jeg har foreslået, at vi holdt en lille pause fra det, fordi jeg har brudt op med min kæreste. Og det har jeg haft lidt svært ved at tale om,” siger Sara Bro i podcasten og forklarer, at hun havde brug for at finde ud af, hvordan hun havde det med det selv, inden hun begyndte at tale om bruddet i programmet.

”Jeg føler heller ikke rigtig, at vi kan tale om det nu – allerede. Men det ER et par måneder siden, at vi har brudt op, selvom jeg ikke har nævnt det her, og der hvor jeg er lige nu, der har jeg ret svært ved at finde ud af, hvor meget det egentlig er godt at have kontakt efter sådan et brud. Jeg har meget svært ved at vurdere, om man bare skal blive ved med at have den kontakt, man plejer at have, og skrive sammen, fordi vi er gode venner, og det er ikke noget dramatisk brud på den måde – der er ikke uvenskab – så kan man bare fortsætte med at være venner, eller skal man tage en eller anden afstand til hinanden?”

Læs også: 12 ting, du (måske) ikke vidste om Sara Bro

Sara Bro har også fortalt om bruddet på sin Instagram, hvor hun blandt andet skriver:

”Lasse <3 Tak for alt det, du har lært mig. Tak for at du ikke har forsøgt at holde mig fanget i en boks, jeg alligevel aldrig kommer til at passe ind i. Tak for at elske mig på trods af alle mine ar. Pas på hinanden derude.”

Du kan lytte til podcasten ”Hjerteflimmer for voksne” her. I denne uges afsnit et det Sanne Cigale og Søren Le Schmidt, der gæster programmet.

Sara Bro, 47 år

  • Radio- og tv-vært og lige nu aktuel med "Hjerteflimmer for voksne" og "Sara & Monopolet"
  • Hun er mor til børnene Fritz og Miriam
  • Deltaget i "Vild med Dans" i 2020
  • Bosat i København
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kærlighed og Parforhold

610x200_woordy_dmjpg.jpg