Sarah-Sofie Boussnina

Foto: Bo Nymann Når man ved, så ved man det, siger skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina om at finde kærligheden.

Sarah-Sofie Boussnina

Sarah-Sofie blev gift ung: Jeg fik det råd at leve som Don Juan, indtil jeg fandt en, der fik mig til at stoppe

Når man ved, så ved man det, siger skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina om at finde kærligheden.

32,2 år. Så gammel er den gennemsnitlige danske kvinde, når hun bliver gift. Sarah-Sofie Boussnina var 26 år, da hun giftede sig med sin mand, Louis Samson, forsanger i bandet Julias Moon. Han var bare 24. Danske mænd er ellers i gennemsnit fyldt 34,8 år, når de bliver viet første gang.

ALT.dk mødte den dansk-tunesiske skuespillerinde, kendt fra tv-serierne "1864" og "Lærkevej" til en snak om kærligheden og, hvordan man ved, at man har fundet den.

– Det lyder som en kæmpe kliché, men når man ved det, så ved man det. Og sådan havde jeg det med Louis. Det har ikke været: Skal/skal ikke gifte mig med ham? Det har bare været: Ja, ja, ja!

– Vi flyttede nærmest sammen med det samme, og jeg tror, når noget er rigtigt, så er der ingen tvivl. Jeg har aldrig nogensinde tvivlet på ham. Alt er nemt! Når man møder et menneske, der elsker en ligeså meget, som man elsker ham eller hende, så tør man det hele. Man har lyst til det hele. Det naturligt.

– For mange år siden sagde Bent Mejding (skuespiller, der bl.a. medvirker i "1864", red.), der er en kær ven af mig, at jeg skulle leve som Don Juan, indtil jeg fandt en, der gjorde, at jeg stoppede. Og i en alder af 26 år fandt jeg Louis, der er 24.

LÆS OGSÅ: 15 ting jeg heldigvis gjorde, inden jeg blev gift

–Det er inspirerende for mig at være gift med en musiker, da vi begge er inden for kreative felter og derfor kan sparre og spejle os i hinandens kreativitet.

– Jeg er helt på røven over, hvor meget Louis har forståelse for historie og mennesker. Han læser alle manuskripter, som jeg får tilsendt. Vi er gode til at skubbe hinanden frem, og vi vil begge, at den anden skal nå sit mål. Det gør han virkelig ved mig.

– Det har udviklet mig virkelig meget at blive gift og jeg har fundet en ro. Jeg tager tingene meget mere som det kommer, og har i takt med det fået meget mere at lave arbejdsmæssigt. Han giver mig ro. Jeg er meget aggressiv og progressiv. Han holder mig lidt tilbage, mens jeg hiver ham frem, og det giver en fantastisk synergi imellem os.

– Vi har faktisk snakket meget om det på det sidste. Jeg laver mange produktioner i udlandet lige nu, men jeg tror, vores base kommer til at være København. Vores jobs kræver, at vi rejser, men det, at vores venner og familie er samlet ét sted, gør mig tryg.

– Vi er enormt gode til at rejse med hinanden, hvor end vi arbejder, og vi har en aftale om, at der hvor jeg filmer, der bor vi, og så rejser Louis derfra. Jeg synes, det er ret fedt, at vi kan skabe nye baser sammen, der føles som et hjem.

LÆS OGSÅ: 7 genveje der booster kærligheden

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at du bør genoverveje dit parforhold

LÆS OGSÅ: 10 ting der får dit parforhold til at holde

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Bryllup og Parforhold

610x200_woordy_knap2.jpeg