Sarah-Sofie Boussnina
Foto: Viaplay/TV3

Sarah-Sofie Boussnina: “Tilstedeværelse er nøglen til lykke, hvis du spørger mig”

Sarah-Sofie Boussnina: “Da jeg mødte min mand, ændrede hele mit liv sig"

Skuespiller Sarah-Sofie Boussnina om at være ­perfektionist, om at leve i nuet, og om at se det gode i, at folk antager noget fejlagtigt om en.

Hvilken beslutning har du fortrudt?
– Jeg bruger ikke tid på at fortryde beslutninger, jeg ­tidligere har taget. Jeg prøver at leve i nuet og koncentrere mig om det, for hver gang jeg mister tilstedeværelsen, løber hovedet af med mig.

Hvilken begivenhed har ændret dit liv?
– Da jeg mødte min mand, ændrede hele mit liv sig. Jeg havde aldrig før troet, at jeg ville føle en så ekstrem form for lykke og samhørighed.

Hvis du kunne vælge frit, hvem ville du så helst tilbringe en dag sammen med?
– Paulo Coelho! Jeg ­beundrer hans verdens- og menneskesyn helt vildt. Jeg er fan af hans bøger og har nok set tæt på alle interviews med ham. Jeg ville elske at have en hel dag i hans ­selskab og stille ham spørgsmål om livet.

Hvornår vidste du, at du er god til det, du laver?
– Jeg har altid vidst, at jeg er god til at fortælle historier. Men har også altid tvivlet på, om jeg er god nok. Det gør jeg sådan set stadig, jeg er perfektionist og er kun glad, hvis jeg konstant er i udvikling – så svaret på spørgsmålet bliver: Inderst inde har jeg altid været god til det, jeg i dag lever af, men jeg er, ­ifølge mig selv, altid i stand til at blive bedre.

Hvad er absolut ­musthaves i dit klædeskab?
– En lækker jakke. Jeg elsker en flot læderjakke, gerne i en flot farve. Og også sko – et par sko til enhver lejlighed er faktisk også et must for mig. Et par smukke klassiske ­stiletter, lækre læderstøvler, sneakers og flotte sandaler.

Hvad antager folk ­fejlagtigt om dig?
– Generelt antager folk utrolig meget om mig, fordi de har set mig i enten det ene eller det andet tv-show eller film. Det ser jeg egentlig kun som en god ting, for jeg lever af at fortælle historier, og når folk på baggrund af en film tror, de kender mig, må det vel være, fordi jeg gør et eller andet rigtigt.

Hvilke ord/vendinger bruger du lidt for ofte?
– Ordet "seriøst!" – og seriøst jeg skal stoppe med det.

Hvor er du henne om 10/20 år?
– Det må tiden vise. Jeg ­glæder mig til at finde ud af det. Jeg prøver virkelig ikke at tænke for langt frem i tid. Tilstedeværelse er nøglen til lykke, hvis du spørger mig. Hvis du gør dig umage i nuet, elsker i nuet og lever i nuet, så er jeg sikker på, at ­fremtiden bliver fantastisk.

Hvornår er du helt dig selv?
– Jeg hviler ret godt i den person, jeg er. Det er noget, jeg har lært mig selv. Da jeg var yngre, havde jeg et ­kæmpebehov for, at alle, jeg ­mødte, kunne lide mig. Sådan har jeg det ikke længere. I stedet fokuserer jeg på ikke at "prøve" at være noget, jeg ikke er. Det er altid lettest for mig at være sammen med folk, jeg holder af, og som ­holder af mig. Min mand, Louis, er ­fantastisk. Han har, siden jeg mødte ham, fået mig til at føle mig perfekt, som jeg er og fået mig til at slappe mere af. I år har jeg været ude af Danmark siden januar, og når jeg er væk, går det meget hurtigt op for mig, hvor afhængig jeg er af menneskene i mit liv, og hvor meget Louis især er med til at gøre, jeg føler mig hjemme. 

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i gave

LÆS OGSÅ: Sidse Babett Knudsen: “Når man sidder derude - i verden - bliver man simpelthen så stolt af sit land”

LÆS OGSÅ: Emma Holten: “Der er masser af feminister, der synes, jeg er en klovn”

Sarah-Sofie Boussnina, 25

Skuespiller og aktuel i den nordiske dramaserie "Forbandet", der kan ses på TV3 og Viaplay. Blandt kendt for sin medvirken i ­serierne "Lærkevej" og "1864". Gift med ­forsangeren i bandet Julias Moon, Louis Samson Myhre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold og Interview