Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Julepynt DIY

Ideer til julepynt

18 kreative idéer til nem julepynt

Er du en af dem, der aldrig får tid til at pynte op til jul? Eller bliver du stresset bare ved tanken om hjemmelavede dekorationer? Så se med i dette galleri, hvor vi giver dig 18 supernemme idéer, der nok skal få både dig og dit hjem i julestemning.

Er du en af dem, der aldrig får tid til at pynte op til jul? Eller bliver du stresset bare ved tanken om hjemmelavede dekorationer? Så se med i dette galleri, hvor vi giver dig 18 supernemmer idéer, der nok skal få både dig og dit hjem i julestemning.
Mange af idéer er nogle, som børn vil finde hyggelige at nørkle med - så ansæt endelig familiens små hjælpenisser som oppyntningsassistenter!

Klar besked
Brug kopper med bogstaver til at byde julen velkommen. Krus fra Design Letters, fuglebillede fra Rural Pearl på Etsy.

Krus: Designletters.dk

Se også galleriet: Adventskranse - Tjek de fineste her!

Til de små kager
Det japanske masking-tape er virkelig nemt at bruge til at pifte en dåse op og gøre den velegnet til julens hjemmebag. Tape fra JustWhite.dk.

Stemning på trappen
Lad din trappe komme i julestemning. Du kan også hænge lyskæder eller adventsgaver på gelænderet. Bogstavkæde i stof fra Rice, gris fra Maileg.

Rice.dk
Maileg.dk

Nem advent
En bakke og fire bloklys med tal på - vupti så har du en adventskrans. Tal fra Ib Laursen, porcelænsdyr er loppefund, bord fra Designer Zoo.

Iblaursen.dk
Dzoo.dk

I stedet for gran
En anderledes og meget moderne juledekoration får du, hvis du sætter en rå gren i en vase med kogler. Vikl kulørt masking-tape (forhandles af Just White) eller silkebånd om grene, inden du pynter. For en lignende vase, prøv Ikea.

Justwhite.dk
Ikea.dk

Slank jul
De tykke kalenderlys tager ofte lang tid om at brænde i bund. Prøv en slank model i stedet for - så bliver det også den 24. december i år. Æslet er et loppefund.

Personlig krans
Blomsterbutikkerne bugner med julekranse til din dør, så du kan købe dig til det færdige udtryk, eller du kan pynte videre på en købekrans og på en nem måde skabe et personligt udtryk. Her er brugt pink tape fra Just White til de lange ender, fugle på klips samt fjer fra naturen.

Justwhite.dk

Stjernestunder (Meget børnevenlig!)
Sæt stykker af tape i samme længde over hinanden på dine vinduer og få masser af stjernestunder. Tape fra Just White.

Justwhite.dk

Nissefri zone
Er du ikke til nisser eller julebukke i strå, så prøv en mere moderne form for pynt.
Babushka-dukker fra Superliving ved Base212.

Base212.dk

Pakker pynter
Tag adventsgaver og julesokker ind i stuen, så de er med til at give julestemning, indtil de skal pakkes op. Her er tallerkenrækken kommet i gavehumør.

Humoristisk jul
Brug et glasfad til en overdimensioneret juledekoration, som børn og barnlige sjæle vil synes er sjov.
Fad fra Holmegaard, lys fra Asp Holmblad, legetøjsdyr fra Schleich, svampe fra Søstrene Grene, sølvkogler fra House Doctor.

Fad: Holmegaard.dk
Dyr: BR.dk
Svampe: Grenes.dk
Kogler: Housedoctor.dk

Nu med rød næse
Hvis du er til design, vil du sandsynligvis elske hoptimisten i Rudolf-forklædning.

Køb på Hoptimistshop.dk

Begræns din pynt
Du får en effektfuld juledekoration, hvis du afgrænser et felt på spisebordet med masking-tape og holder din pynt inden for stregerne.

Gæstebud
Skab et flot julebord uden at bruge oceaner af tid ved at lave et felt med masking-tape og dække op op indeni feltet. Serviet fra Ferm Living, tape fra Just White (Justwhite.dk).

Traditionen tro
Et krybbespil signalerer traditionel jul og religiøse budskaber, men kan også bare pynte i vindueskarmen. For lignende krybbespil prøv Bloomingville.dk eller Base212.dk. For et mere moderne, kig efter Alessi.

Lys i skoven
Julestagerne fra Kähler giver en granskovsstemning i vindueskarmen.

Kahlerdesign.com

Pimp din krans
Sæt ugler på en enkel, grøn krans, og du har en personlig adventskrans. For lignende ugler se House Doctor, krans fra Blomsterskuret

Housedoctor.dk
Blomsterskuret.dk

Ingen jul uden lys
Indrømmet, det er set før, men du kommer ikke udenom en lyskæde. Den giver hygge og stemning på mørke vinterdage. Lyskæde Happy light fra Just White, for lignende stige se Ilva.

Justwhite.dk
Ilva.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julepynt og DIY