Sex and the City HBO Max 2021

Foto: Getty Images De nye afsnit optages meget snart i New York - men én af veninderne ønsker ikke at være med i denne omgang.

Sex and the City-serien vender tilbage! Her er 6 ting, vi ved om projektet

Den populære tv-serie Sex and the City vender tilbage. Læs her, hvad vi ved om projektet indtil videre.

“And just like that… the story continues.”

Disse ord bliver tastet ind på en velkendt computerskærm, imens du hører lyden af dyttende biler fra New Yorks travle gader. Så lyder Carrie Bradshaws velkendte stemme, som læser sætningen højt, der på dansk kan oversættes til: ”Og lige pludselig… så fortsatte historien.”

LÆS OGSÅ: 32 ting, som KUN fans af Sex and the City forstår

Netop dette lille video-klip har skuespilleren Sarah Jessica Parker søndag delt på sin Instagram med et budskab, der ikke er til at tage fejl af:

Serien ’Sex and the City’ vender tilbage!

Nyheden er blevet bekræftet i en pressemeddelelse af streamingtjenesten HBO Max.

Her er, hvad vi ved indtil videre:

1. Laver 10 nye afsnit

Der vil blive tale om en opfølgningsserie med navnet 'And Just Like That' på ti episoder.

2. Mangler en veninde...

I den nye reboot-serie vil tre ud af fire af de kendte veninder fra den oprindelige hit-serie være med.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis kommer alle tre til at spille med i de nye afsnit, mens Kim Cattrall, der spillede Samantha Jones i den originale serie, ikke vender tilbage.

Projektet har været i støbeskeen i en del år, og allerede da Sarah Jessica Parker for flere år siden først begyndte at tale om en opfølgning af serien, gjorde Kim Cattrall det klart, at hun ikke ville genoplive sin karakter, skriver Totontosun.com

Så sent som i december uddybede Kim Cattrall i en podcast den beslutning med ordene: ”Jeg ville ikke være god til at gøre noget, som jeg virkelig ikke ønskede at gøre.”

3. "Kongen" står bag

Skaberen af originalserien, Michael Patrick King, bliver også produceren af de ti nye afsnit, bekræftes det.

Serien, der fik premiere i 1998 og kørte indtil 2004 med efterfølgende to film, er blevet ikonisk for sin fremstilling (kvinde)liv – hvor de fire kvinder, Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte på hver sin måde prøver at jonglere karriere og parforhold med lyster, begær og venindeskab.

’Sex and the City’ vandt i sin tid hele syv Emmy-priser og otte Golden Globes, og den blev baseret på en roman af Candace Bushell fra 1997.

4. Om handlingen

Handlingen i 'And Just Like That' er ikke afsløret endnu, men alt tyder på, at den vil samle op på klummeskribenten Carrie Bradshaw, advokaten Miranda Hobbes og kunsthandleren Charlotte Yorks liv her og nu, hvor de alle er omkring de 50 år – og at den vil fortsætte i den vanlig SATC-stil.

"(Veninderne, red.) navigerer i rejsen fra den komplicerede virkelighed med livet og venskaber i 30'erne, til den endnu mere komplicerede virkelighed med livet og venskaber i 50'erne," skriver HBO Max i pressemeddelelse ifølge usatoday.com.

5. Hvornår?

Ja, det vides desværre ikke endnu, hvornår serien får premiere. HBO Max har ikke offentligjort noget om dette, men de fortæller, at optagelserne af de ti afsnit efter planen starter i New York City dette forår.

6. Overraskende trailer

Selvom der havde været mulen i krogene om projektet, kom det alligevel som en – glædelig – overraskelse, da skuespiller og medproducer Sarah Jessica Parker søndag breakede nyheden og delte klippet med den lille trailer til den kommende serie.

I et opslag på Instagram har hun i bedste Carrie Bradshaw-”klummeskribent”-stil tilføjet teksten:

"I couldn’t help but wonder ... where are they now? X, SJ."

Savner du mere 'Sex and the City'?

Så læs her vores sjove og nostalgiske liste med 32 ting du kun forstår, hvis du har set Sex and the City  ❤️