TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

Opel Crossland X

Opel Crossland X

Sikkerhed til hele familien - og lidt sjov til dig!

Den nye Opel Crossland X giver plads til familieture i skoven og en shoppingtur med veninderne. Nu kan den privatleases fra kun 2.395 kr./md.

Søger du en fleksibel bil, som både giver maksimal sikkerhed, lækkert design og plads til eventyr, så er den nye Opel Crossland X et stærkt bud.

Det er en crossover - en blanding af en stor SUV og en almindelig personbil - og det giver dig mange fordele. Du får en stærk motor, der kan holde til eventyr, og du kommer op i højden, så du får perfekt udsyn.

Samtidig får du plads til hele familien, hvad enten I skal til sportsarrangement, i skoven eller en tur i havecentret (bagsæderne kan skubbes helt ned, så I kan godt få den store kaktus med hjem).

I det hele taget er Opel Crossland X skabt med tanke på fleksibilitet. Sæderne kan justeres, så bilen passer til de forskellige situationer, lige meget om der er autostole, kæledyr eller langbenede veninder på bagsædet.

Du kan lige nu privatlease Opel Crossland X for kun 2.395 kr./md. 

Slut med at sidde dårligt

Opel Crossland X har fået topkarakter for dens sikkerhedsniveau. Du får bl.a. vejbaneskift-alarm, trætheds-alarm og fartpilot med intelligent fartbegrænsning. Du kan også få et bakkamera og automatisk opbremsning, så du altid er i fuld kontrol. Det giver tryghed på turen.

Og når nu sikkerheden er på plads, kan du sætte dig godt til rette og nyde turen. Det er slut med at sidde i et sæde, der enten føles, som om det er designet til et barn eller en to meter høj viking. Sædet i Opel Crossland X er let at tilpasse dig.

Sæderne er godkendt af eksperter fra den tyske AGR-kampagne for bedre ryg-ergonomi. De kan indstilles til præcis din højde og drøjde. Du kan forkorte (eller forlænge) sædehynden og justere lændestøtten. Så din ryg også kan slappe af på turen.

Og nå ja, så gør det jo heller ikke noget, at bilen ser ret godt ud!

Forelsk dig i mulighederne her.

Eller se en præsentationsvideo lige her: