Silas Holst
Foto: Claus Birch Silas Holst kan snart skrive tv-vært på CV'et.

Silas Holst får eget tv-program: ”Jeg glæder mig som et lille barn”

Vild med Dans må undvære den populære træner Silas Holst, der netop har annonceret, at han skal være vært på et nyt tv-program på konkurrent-kanalen.

Snart kan danser, skuespiller og burgerkæde-ejer Silas Holst også skrive tv-vært på sit CV.

Han skal nemlig være i front, når tv-programmet "Vi er bare mænd" snart har premiere på TV3.

Det skriver Silas Holst i et Instagram-opslag, der emmer af spænding.

- Så må det siges højt. Jeg har fået lov til at være vært på et helt nyt program på TV3 .. et program jeg er uhyggeligt stolt over at være en del af, starter han under et billede af sig selv.

Foruden Silas Holst vil programmet følge seks mænd, der bærer rundt på tunge tanker om sig selv. I selskab med skuespilleren skal de derfor opbygge både selvværd og selvtillid henover de kommende uger.

- Jeg glæder mig som et lille barn til, at i snart kan møde dem i jeres fjernsyn - og håber I tager godt imod dem. De er for vilde og et studie i vilje og i at omfavne livet på trods af udfordringer... jeg holder vanvittigt meget af dem alle og ved, at I også kommer til det, lyder det fra Silas Holst.

Kæmper også selv

Tv-programmets emne er ikke noget, der ligger langt fra danserens eget liv. Til Reality Portalen har han nemlig tidligere fortalt, hvordan han hver eneste dag kæmper med dårligt selvværd og ubehagelige tanker.

- Hver gang jeg fortæller folk, at jeg måske nok er verdens mest generte gut, kan jeg se, at folk sjældent tror mig. Men for en fyr som mig, der altid har haft et meget lavt selvværd som følge af mobning, er det tit svært bare at se tankpasseren i øjnene om morgenen, når man køber sin morgenkaffe, af frygt for, at han måske synes, jeg er kedelig eller ikke er, som han havde forestillet sig fra fjernsynet, fortæller han. 

Mens ”Vi er bare mænd” bliver Silas Holsts første tv-program som vært, er han ikke helt på gyngende grund, når det kommer til tv. Han har nemlig både været træner i TV2-programmet ”Vild med Dans”, ligesom han sammen med eksmanden Johannes Nymark og Louise Mahnkopf har været hovedperson i "Silas - mig, min mand og "min kone" på Kanal 4.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte