Skab dine egne grønne oaser og stemning med Cane-line i dit uderum

Skab dine egne grønne oaser og stemning med Cane-line i dit uderum

Moments Lounge-serie bygger bro mellem ude og inde. Fødder af træ, et flettet stel og store, dybe hynder er nogle af de lækre detaljer, der giver Cane-line´s nye Moments loungeserie et mere stue-agtigt look end traditionelle, udendørs møbler.

Moments - Hjemligt materialemiks

Stellet på Moments er bygget op af UV-resistente snore i samme robuste materiale som Cane-line´s outdoor puder og tæpper. Det stoflige udseende giver en hjemlig følelse, så sofaen snildt kan integreres i en indendørs indretning – eller give et hyggeligt og mere mageligt look i dit uderum.

 

Moments hjørnesofa - 36.999 kr.

Divine tekstiler i en smuk midnatsblå

Den bløde puf Divine giver et hyggeligt touch i udemiljøet, og er samtidig også et virkelig praktisk møbel, der både kan bruges som slængemøbel, fodskammel, ”sidebord” med bakke på og ekstra siddeplads.
Cane-line´s håndhæklede Divine puf og –pude kan som vores øvrige outdoor tekstiler sagtens tåle en sommer udenfor på terrassen, og fås i flere farver: nyt til denne sæson er den smukke, dybe mørkeblå farve og støvede Oliven-grønne. Farven holder sig smuk i mange år, da den er lavet i UV-bestandigt akrylfiber, og tåler derfor at stå ude selv under fugtige forhold, sol og regn.

Divine puf - 2.399 kr.

Divine puf fåes i 6 forskellige farver.

On-the-move i tre nye farver

Det lille populære On-the-move sidebord i 9 farver til en hver situation. Farverne matcher den øvrige kollektion, så du frit kan mikse og matche. Samtidig er de afstemt blidt efter naturens egne nuancer, så de glider elegant ind i dit uderum.
Det lille håndtag på toppen gør det muligt nemt at flytte rundt med – hvad enten det er til at sætte fra på ved siden af grillen eller til kaffekoppen ved siden af ynglingspladsen i solen.

On-the-move bord - 1.649 kr.

Se mere på cane-line.dk.