Indretning
Foto: Anitta Behrendt
BoligLiv

Indretning

Skab lys og luft med spejle

Her kan du møde designer, stylist og maler, Julie Hugau, der bruger spejle som kunst.

Af Pia Olsen 05.feb.2016 Livsstil


Julie har valgt lamper med cool spejleffekt både over bordet og på gulvet. De er fra Tom Dixon hos RoomStore. Bordet er fra Moooi, og stolene er fra Paustian.

Julie Hugau bor sammen med sin mand og deres tre børn i et hus på 110 kvadratmeter i Charlottenlund. Julie er designer, stylist og maler, og hun kreerer både spejle, malerier, smykker og pelse. Se mere på instagram under @juliehugau og på hugau.com

– Jeg bliver glad af at have spejle i mit hjem, fordi de giver en stemning af både art deco og 80’er kitsch på samme tid. Min indretning får simpelthen mere kant, når jeg har spejle hængende, fortæller Julie Hugau. Behovet for spejle opstod, da Julie flyttede ind i huset sammen med sin mand og deres tre børn. Rummene er nemlig meget smalle, så hun ledte efter smukke spejle, der kunne udvide dem visuelt. Hun endte med at designe spejlene selv! Julie er i det hele taget glad for blanke overflader, og derfor har hun også valgt både lamper og tilbehør efter deres evne til at spejle omverdenen.

– Lampen over mit spisebord har samme effekt som et spejl. Den gør rummet større og giver et utrolig behageligt og lunt lys. Og så elsker mine børn at spejle sig i den. Det værste er faktisk alle de fedtfingre, jeg altid skal tørre af den, griner Julie.


Julie er også glad for tilbehør med spejleffekt. Den runde lysestage er fra Casa Casino, mens den firkantede stage er et fund fra England.


Et spejl med smukke former byder Julies gæster velkommen i entreen. Spejlet er eget design fra Reflections by Hugau/Larsson. Lampen har hun købt hos Sacre Coeur.

TIP
Hæng et spejl over for lysindfaldet fra et vindue. Så bliver lyset reflekteret rundt i rummet.


Et lidt dødt hjørne i stuen har fået liv ved hjælp af et spejl, som Julie har designet i samarbejde med Andrea Larsson. De har sammen firmaet Reflections by Hugau/Larsson, og spejlet fås på andrealarsson.dk.

Julies 3 tips OM SPEJLE
• Vælg spejl efter, hvad det skal bruges til. Er du ude efter et kunststykke, så vælg ét med masser af facetter. Er spejlet til badeværelset, er det praktisk, at du reelt kan spejle dig i det.
• Pas på med at hænge spejle på vægge i pangfarver. De tager bare pusten fra hinanden.
• Spejle passer til alle stilarter, så vælg dine favoritter, og indret løs.

► SE OGSÅ: Feminine refleksioner med spejle
► SE OGSÅ:
Bo med farver: Rolige toner
► SE OGSÅ:
Susanne Rützou: Storsamleren af spejle

Henter...