Skal I på camping? Sådan kommer I godt frem

Foto: Unsplash

Skal I på camping? Sådan kommer I godt frem

Campingferien starter i bilen, så sørg for at gøre køreturen så hyggelig og komfortabel som muligt for både store og små.

Uanset om campingferien går til udlandet eller til en skøn destination i Danmark, så er der lige et stykke vej, der skal tilbagelægges. Og køreturen kan hurtigt blive det rene kaos med urolige børn på bagsædet og en bil, der er proppet til randen med udstyr, og som kæmper med at trække hele læsset.

Med en stærk og rummelig bil kan turen dog hurtigt gå let som en leg, så alle kommer frem med overskud og måske endda med en hyggelig køretur i baggagen.

1a_614.jpg

Den rigtige bil

Når I skal på camping, er det vigtigt med en bil, der kan trække til, så I kommer frem uden for meget slinger i valsen. Hertil er den nye Nissan Qashqai et godt bud. Den har netop vundet en 2. plads i testen Årets Campingtrækker 2022, udført af Dansk Camping Union.

– Det her er en af mine favoritter. En rigtig solid og pålidelig crossover. Jeg sidder højt bag rattet, her er rigelig plads til familien, og så kører bilen bare stabilt og godt på både lande- og motorvej, siger Malene Raith, et medlem af juryen, om den nye Qashqai.

God plads til børn og baggage

– Det er en rigtig god bil til campingferier af flere grunde, fortæller Ann Strøby, der er kommunikationschef hos Nissan Danmark. Hun uddyber:

– Der er tænkt rigtig meget på komforten, og så er bilen ekstremt rummelig. I kabinen er der plads til, at du kan lægge dine ting, og bagagerummet er også godt indrettet, så du kan have plads til alt dit udstyr. Desuden er der både AUX- og USB-indgange, så alle familiens enheder kan kobles op på bilen, og så er der god cirkulation på bagsædet, så alle kan nyde turen, siger hun.

Bagagerummet kan rumme helt op til 1.593 liter afhængig af model, så I slipper for at sidde klemt sammen i bilen med baggage på skødet. Og så er der kælet for interiøret, så du kan nyde luksusfølelsen uden at betale en formue.

2_614.jpg

Topkarakter i sikkerhed

I og børnene kan nyde af flere fordele udover god rummelighed og komfort. Den nye Nissan Qashqai er nemlig utroligt sikker. I den seneste sikkerhedsrating fra Euro NCAP fik den topscore: 5 ud af 5 stjerner. Bilen opnåede en score på 91 i sikkerhed for børn og voksne, hvilket placerede den som den sikreste bil i Small Off-Road klassen.

– Vi er rigtig stolte over de her resultater, fortæller Ann Strøby.

– Jeg synes virkelig, det er anerkendelsesværdigt, at Nissan fokuserer så meget på sikkerhed og på at have gode sikkerhedssystemer. Og i øvrigt på at have dem som standard i den billigste udgave af bilerne også. Nogle steder skal du jo tilkøbe flere af sikkerhedssystemerne, men hos Nissan er det standard i alle bilerne.

Især inden for børnesikkerhed imponerer den nye Qashqai. I Euro NCAP-testen scorede den nemlig hele 23,8 ud af 24 point for beskyttelse af børn i bilen og maksimumpoint for montering af børnestole.

Hele familien kan derfor trygt og problemfrit drage afsted på camping i en Nissan Qashqai. Så er der kun tilbage at nyde ferien i fulde drag.

3_614.jpg

Den nye Nissan Qashqai

Den nye Nissan Qashqai er 3. generation af den populære bilmodel og kan prale af en række forskellige features. bilen har en 1.3 liters benzinmotor med mildhybrid teknologi, enten 140 hk manuelt gear eller 158 hk med Xtronic (trinløst CVT-automatgear). Derudover scorer den rigtig højt på sikkerhed, og blandt vigtigt sikkerhedsudstyr finder du eksempelvis:

  • Automatisk nødbremse
  • Vognbaneassistent
  • Blindvinkelassistent
  • Træthedsregistrering
  • Fjernlysassistent
  • Parkeringssensorer

Bilen kan prøvekøres hos nærmeste Nissan-forhandler. Book prøvekørsel her.

Nissan-Brand-Logo-RGB_614.jpg