Sol og lunt vejr forude: Er din cykel klar til foråret?
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: HF Christiansen, Design Cykler, NORDEN Bikes, Buhlcykler, Barholt Cykler, eCykelhjelm.dk & Cykelpartner.dk

Sol og lunt vejr forude: Er din cykel klar til foråret?

Mange bruger naturen som frirum, særligt i denne tid, og det er både nemt, skønt og sundt at opleve den fra en cykelsadel. Læs her, hvad der skal til for at gøre både dig og din cykel forårsklar, og hvor du finder de fineste nye modeller, hvis den gamle synger på sidste vers.

Forårsvejr = cykelvejr! Og vi kan vist hurtige blive enige om, at jernhesten er særligt uundværlig lige netop i år. Arrangementer, events og weekend-svipture bliver aflyst én efter én, men den skønne natur har vi stadig, og der er masser af grønne områder i hele landet, som er fantastiske at suse igennem med fødderne solidt plantet på pedalerne og frisk, sprød luft i næsen.

Har din cykel stået i hi det meste af vinteren, trænger den dog garanteret til en kærlig hånd, før den er klar til at føre dig ud i forårslandet. Og hvis synet der møder dig i stativet eller garagen, ser trist og rustent ud, kan det være, du endda skal overveje at forkæle dig selv med en ny, der gør det legende let at komme fra A til B - og samtidig kan holde mange år frem uden problemer.

Se med her, hvor vi giver inspiration til, hvor du finder sæsonens flotteste modeller, det helt rigtige udstyr, så du er godt og sikkert klædt på, og hvilke steder din cykel kan få et grundigt tjek.

Cykelpartner.dk – cykler, outdoor og sportsudstyrcykelpartner_cp-alt-article-image.jpgDanske Cykelpartner.dk er en af Danmarks ældste og største online cykelforretninger, og med over 25.000 varenumre inden for både cykler og reservedele samt outdoor og sportsudstyr, er der rig mulighed for at finde netop det, der kan gøre dit forår udendørs endnu skønnere.

Shoppen gør en dyd ud af god kundeservice og har dag til dag-levering, så du hurtigt og nemt kan få fat i det, du mangler. Gå på opdagelse i det store udvalg af alt fra mountainbikes, racercykler og el-cykler til smarte herre- og damemodeller og børne- og juniorcykler til familiens mindste.

Cykelpartner.dk har mere end 15 års erfaring i den danske e-handelsbranche, og gør det let og trygt for kunderne at handle lækre cykler og udstyr i høj kvalitet online.

eCykelhjelm.dk - hjelme og cykeltilbehør til hele familientransport24_ecykelhjelm1.jpgeCykelhjelm.dk er en familievirksomhed, som har fokus på vigtigheden i at passe på sig selv, og dem man holder af. Deres kerneforretning er derfor cykelhjelme, og det betyder, at de har stor viden om emnet og kan hjælpe dig og din familie til at finde frem til de helt rigtige af slagsen.

I 2014 åbnede virksomheden en webshop med missionen om at gøre det lettere at købe gode cykelhjelme online. De synes, at der manglede overskuelighed, information og det perfekte udvalg – og det er netop det, de har skabt på eCykelhjelm.dk. Her finder du et kæmpe udvalg af hjelme i mærker som Abus, Bell, Nutcase, Thousand, Hövding m.m.

Foruden cykelhjelme, har eCykelhjelm.dk også en bred vifte af andet cykeludstyr. Alt sammen med hurtig levering og lave priser med besparelser på helt op til 70%.

Barholt Cykler - specialbutik med udvalgte cykler til hele familienBarholt_Pelago_Brooklyn.jpgBarholt Cykler er en uafhængig cykelhandler placeret centralt på dejlige Østerbro i København. Her kan du altid få god og kyndig rådgivning, uanset om du skal have repareret din cykel, købe en ny, eller blot har brug for et råd.

Butikkens sortiment er bredt, men nøje udvalgt, og der er både cykler til den stilbevidste æstetiker, den praktiske og alt derimellem.

Med andre ord er Barholt Cykler et godt sted at lægge vejen forbi for enhver, som bruger cyklen til daglig transport og fornøjelse, og der er mange fine modeller at vælge imellem, hvad enten du er på udkig efter en klassisk bycykel, en pendlercykel, en el-cykel eller måske en let cykel til familiens mindste.

Buhlcykler.dk – praktisk, sikkert og smartBuhlcykler_ny.jpgBuhlcykler har mere end tre generationers erfaring med cykeludstyr. Siden åbningen af første butik i 1946 i Århus har forretningen vokset sig større og større, og i dag byder de også indenfor i en spændende webshop med et bredt sortiment af praktiske, sikre og ikke mindst smukke og smarte produkter til både voksne og børn.

I 2020 er cykling en af de allerstørste sportsgrene på verdensplan, og stadig flere danskere vælger også at lade bilen stå og tage cyklen til og fra arbejde. Det har betydet, at kravene fra kunderne løbende har ændret sig og kun er blevet højere - og det er Buhlcykler glade for. I dag skal det både være sikkert, behageligt og stilet at anvende cykeludstyr, og det er lige netop den slags produkter, Buhlcykler er eksperter i.

Besøg Buhlcykler i Århus V, eller klik forbi buhlcykler.dk, hvor du finder et stort udvalg af alt fra citybikes til el-cykler. Som noget særligt har vi også  den unikke service at vi kan hente og bringe din cykel til reparation gratis, hvis du har behov for dette.

NORDEN Bikes – nordisk design og moderne retroC_Reinhardt_614x600-alt.jpgNORDEN er en moderne retro-cykel, som er designet specielt til det nordiske klima med skiftende årstider og vejrtyper. Cyklens materialer og komponenter er udvalgt ud fra både æstetiske og praktiske hensyn. I det hele taget spiller nordisk kultur og natur, som havet, bakkerne, skovene, fjeldene, byerne og dyrene, en stor rolle i designprocessen og cyklens smukke udtryk.

”Enkeltdelene ses altid i forhold til helheden, fordi en NORDEN-cykel skal være en helstøbt oplevelse. Det bliver den kun, når vi tænker helheden ind i alle detaljer og ikke går på kompromis”, fortæller Rikke Algreen, marketingchef hos NORDEN Bikes.

NORDEN ELLEN, som ses på billedet, har et eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering, som fuldender den klassiske designoplevelse. Den leveres med kurv, bagagebærer, lås, støttefod, retro-klokke m.m. og fås i 14 smukke farver samt i stelstørrelse 48/51/56 cm.

Design Cykler - forny cykelglæden med en el-cykeldesigncykler_elcykel-design-cykler.jpgI hele 32 år har Design Cykler delt ud af deres passion og ekspertise om cykler – også de smarte el-cykler som har en gavnlig indflydelse i hverdagen, og gør det nemt at komme frem selv på lange strækninger.

Udforsk butikkens store cykelunivers, hvor velkendte og topmoderne mærker pryder udvalget. Med brands som fx Kildemoes, Gazelle og Trek er der rig mulighed for at finde drømmecyklen, så du dette forår kan forny glæden ved at sætte dig op på den to-hjulede – med eller uden elmotor.

Design Cyklers certificerede værksteder klargør cyklen for dig, og den er klar til at køre ud i det blå med det samme. Kig forbi en af deres otte butikker, og tal med en ekspert om dine ønsker, eller besøg Design Cyklers webshop og få fri levering til hoveddøren.

HF Christiansen - dansk cykelkultur siden 1903HFChristiansen_alt_for_damerne.jpgHF Christiansen har været i hjertet af dansk cykelkultur siden 1903 – og med god grund. De både designer og producerer nemlig en række kendte cykelmærker af høj kvalitet som Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Motobécane, Nishiki, Principia, Raleigh, Taarnby og Winther.

Alle mærkerne sælges eksklusivt igennem faglærte cykelhandlere, og det store spektrum af brands betyder, at HF Christiansen har cykler til ethvert behov - eksempelvis citybikes, mountainbikes, elcykler m.fl. Tilgangen er, at hver model skal tale til en bestemt cyklist, og det er opgaven for husets designere, når de tegner de mange smukke og smarte cykelmodeller.

Besøg HF Christiansens website, hvor du kan opleve det store sortiment af cykler til både dame, herre og børn.

Se, hvad vi ellers skriver om: Cykling