Spirituel inspiration
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Soulful.dk, Totum kropsterapi, Sjælsro Skolen, Siff Storm, Krystalhulen.dk, LCL-Tarot, Hypnosehuset Lynggaard, GodKarmaShop.dk, Calmlish & Your Powerful Mind.

Spirituel inspiration

Det alternative univers er en fri og individuel verden uden faste grænser, hvor den enkelte udlever sig selv og finder sin egen vej. Det er individet, der udforsker sig selv og med den rette guidning lære sig selv bedre at kende.

Er du et søgende menneske, som ønsker mere ro, leder efter svar i livet, eller er du bare interesseret i det alternative univers, så har du her mulighed for at møde en række spændende Instagramprofiler, som kan guide og hjælpe dig på vej.

Soulful.dk - Inspiration til din spirituelle rejse

Totum kropsterapi - Lær det kropsterapeutiske håndværk

Sjælsro Skolen - Healing og Kunstterapi

Siff Storm - Bliv klogere på krop og psyke

Krystalhulen.dk - Kærlighed til Naturen er fundamentet

LCL-Tarot - Bliv klogere på tarotkort

Hypnosehuset Lynggaard - Tryg hypnose for børn

GodKarmaShop.dk - God karma til dig og dine omgivelser.

Calmlish - Beauty tools, der skaber ro i sind, krop og hud.

Your Powerful Mind - Hypnose hjælper mennesker med at gøre de svære ting i livet lettere

Inspiration til din spirituelle rejse

Soulful.dk er et magisk, inspirerende, æstetisk og feminint univers af krystaller, energiredskaber og spiritualitet med fokus på bæredygtighed, fair arbejdsvilkår og krystaller i høj kvalitet.

Her finder du inspiration til din spirituelle rejse, forklaringer og guides til krystaller samt energiredskaber til at støtte dig i din personlige og spirituelle udvikling, uanset om du er langt på din rejse, eller om din interesse først er blevet vakt.

Soulful.dk er skabt af Ditte Kreuz, som driver forretningen med hjertet, og gennem tryghed og hjertevarme skaber hun et fortryllende univers af krystaller og energiredskaber med plads til alle.

Lær det kropsterapeutiske håndværk

Totum kropsterapi er en behandlingsform, der skaber ”rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Kropsterapi er et effektiv værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan opleve, når en travl hverdag skal hænge sammen, og hvor både stress og smerter i kroppen hyppigt forekommer.

Totum – Skolen for kropsterapi henvender sig til alle, der ønsker at lære det kropsterapeutiske håndværk, som gør dem i stand til at kunne behandle fysiske og psykiske problemstillinger.

Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Vil du være Kunstterapeut?

Uddannelsen opfylder et stigende behov i verden for at komme ind til den vi er. Til vores inderste kreative, legende, spirituelle kerne. Uddannelsen er tilrettelagt således, at de første to år, udelukkende målrettes dig og din udvikling.

Her har vi fokus på bevidstgørelse, frigørelse og vækst igennem bl.a.: drømmetydning, Yoga og bevægelse, Intuitiv maling m. acryl og akvarel, mandalamaleri, farve – og energilære, maling ud fra personlige temaer, chakraafbalancering, eventyr og symboler, lyd og bevægelse, meditation, mindfulness og fantasirejser, maling af healings billeder, collagearbejde som middel til selvforståelse, billedanalyse som metode til integration, indre mand indre kvinde arbejde, aktiv Imagination, chakraer og breathwork, healing af det indre barn, regression og traumerelease, sundhed og sygdom i et esoterisk perspektiv, metoder til selvdiagnosticering af ubalancer

Uddannelsen er til dig der ønsker: en dybere forståelse af dig selv og din indre psykologi, at frigøre dig begrænsende overbevisninger, så du kan leve et liv i overskud og kærlighed, at få effektive redskaber til selvhealing og vækst både til dig selv, din familie og dine klienter, at tilføre dit arbejde et kreativt islæt, en professionel, dybdegående psykoterapeutisk uddannelse. (alle 4 år)

Udover vores Instagram, kan du følge os på Facebook. Se mere på vores hjemmeside: www.sjaelsro.com

Bliv klogere på krop og psyke

Krop og psyke er dybt forbundne, og hos Siff Storm bliver du klogere på begge dele.

Siff Storm er kropsterapeut, sexolog og coach med fysisk klinik i hjertet af København, og i hendes lille univers handler det om krop, tanker og følelser samt deres indbyrdes sammenhæng.

Hvad mærker du i din krop?
Hvad betyder det, du mærker i din krop?
Og hvilken historie er det, din krop fortæller?

Din krop er et spejl af det liv, du har levet, og derfor kan historien både handle om traumer, svigt, kærlighed, selvværd, mønstre, forsvar, drømme, længsler og meget andet.

Kærlighed til Naturen er fundamentet

Krystalhulen.dk er vores magiske univers af energifyldte smukke sten og krystaller fra hele verden. Om du er til at benytte de fantastiske energier eller det æstetisk smukke ydre, moder natur har skabt, så har Krystalhulen.dk et bredt og konstant voksende udvalg.

Følg med i nyheder og udvalg på Instagram og udvælg netop dine krystaller via Lives eller på webshoppen.

Med åbning af fysisk butik i Aalborg 1/10-2020 får du mulighed for at komme endnu tættere på udvalget og mærke, hvad der taler til netop dig.

Ærlighed, Nærvær og Kærlighed til Naturen er fundamentet for Krystalhulen.dk.

Bliv klogere på tarotkort

Hos LCL-Tarot hjælper jeg med at gøre Tarotkortenes visdom tilgængelig for dig, der ønsker at forstå dem - uden hokus pokus og med begge ben på jorden. 

Jeg videregiver min snart 20-årige erfaring med Aleister Crowleys tarotkort på en let og ligetil måde - så alle kan være med - også nybegyndere. 

Du vil, i min story, på Instagram kunne følge forklaringen på symbolerne på kortene - og dermed blive klogere på tarotkortene.

På Facebook kan du finde mig på lcl-tarot.dk - her trækker jeg hver mandag et tarotkort og laver en letforståelig og jordnær tolkning dertil.

Tryg hypnose for børn

Hypnoterapi er sikkert, tryg og effektivt for både dig og dit barn.

Jeg har som hypnoterapeut rigtig god erfaring med at have børn i hypnose.
Børnehypnose er nemlig en blid og meget effektiv terapiform. Blid fordi den foregår i en tilstand, barnet allerede kender fra f.eks. at være opslugt i en leg. Effektiv, fordi den går direkte ind og arbejder med underbevidstheden.

Hvis du og dit barn ønsker en smagsprøve på børnehypnose, kan I hente den gratis hypnoselydfil “Jeg er god nok” her eller du kan tilmelde dig det webinar, jeg afholder d. 23. september om netop børn og hypnose her.

Du kan også læse mere om hypnoterapi til voksne på Hypnosehuset Lyngggards hjemmeside.

Alt det bedste for krop, sind og sjæl

Siden GodKarmaShop.dk blev grundlagt, har vi valgt de bedste produkter og mest værdifulde for at fremme krop, sind og sjæls velvære. Overalt i verden finder vi produkter til dig, der støtter og forstærker din spirituelle udvikling.

Britta, indehaver af GodKarmaShop.dk, har års erfaring i indkøb og har omfattende specialkendskab inden for områderne krystaller og spiritualitet.

"Siden jeg var ganske ung, har jeg været optaget af det spirituelle og psykologiske, og i særdeleshed min egen udvikling. Jeg finder alt fra astrologi og åndelighed, til menneskets mange facetter fascinerende. Med årene er det blevet mere klart for mig, at de indre værdier og personlige aspekter betyder langt mere end det ydre. Jeg sammensætter en webshop med ting og sager, som giver dig muligheden for at opdage og opleve dig selv og verden med alle dine sanser", fortæller hun.

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vores mål er at gøre folk glade.
Always look on the bright side of life! Det, der sker, er med til at føre dig videre!

Beauty tools der skaber ro i sind, krop og hud

Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. Vores ønske bag Calmlish er at skabe et nyt ideal, hvor ro er moderne og stilfuldt - og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives.

En af vores tids store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle vores produkter at skabe ro i en verden, hvor man konstant skal stå til rådighed.

Vi har en stærk mission om at skabe behagelige øjeblikke og give ro i hverdagen med ærlige, stilfulde produkter, du kun behøver at købe én gang.

Hypnose hjælper mennesker med at gøre de svære ting i livet lettere.

Virker hypnose? Det korte svar er JA

Særligt to områder fylder hos mig: Børnehypnose og Traumeforløsning.

Jeg har en kæmpe kærlighed til børn/unge, der ikke passer ind i alle samfundets ”kasser”. Alle forløb tilpasses barnet/familien og målet er, at hjælpe med at finde ind til den enkeltes superkraft, så der kan gives slip på f.eks. angst, lavt selvværd, skoleværing mv.

Hypnose er også helt fantastisk til traumeforløsning. Jeg hjælper med at frigøre fastlåset følelser og overbevisninger og booster i stedet dine styrker og ressourcer – alt sammen uden, at du skal genopleve traumet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Selvværd, Psykologi og Instagram