Store oplevelser for alle sanser
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Hotel Fuglsøcentret, Hundested Kro og Hotel, Musikhuset Aarhus & Wallmans.

Store oplevelser for alle sanser

I de gode gamle dage havde de fleste underholdningsetablissementer med respekt for sig selv både mad, vin og underholdning. Tjenerne serverede myndigt mad og pilsner, mens hr. og fru Danmark efterfølgende kunne fornøje sig med dans og musik.

Den tradition er heldigvis blevet populær igen, så er I på udkig efter restauranter og etablissementer, som både serverer lækker mad, god vin og underholdning, har vi her samlet fem steder, hvor man kan få en old-school blanding af middag og underholdning.

Store koncerter på det smukke Mols
fuglsoecentret__bl_0960.jpgHotel Fuglsøcentret er Danmark største privatejede spillested med over 50 koncerter årligt.

Det er muligt at tilkøbe middag og værelse, og ønsker du at forkæle dig selv og dine gæster ekstra, kan der også købes gourmetophold.

Middag og underholdning med sjæl og hyggehundested_n.jpgHundested Kro & Hotel tilbyder en hverdagsslapper med middag og underholdning:

  • Velkomstdrink og 4-retters menu med vin ad libitum
  • Kaffe med 1 cognac/likør efter middagen.
  • 1 overnatning for 2 personer
  • Morgenbuffet inden afrejse.

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 975,- 

Sæt dig til bords i den hyggelige restaurant og nyd en 4-retters menu med gode vine. 

Efter middagen kan man nyde en kop kaffe i den hyggelige dagligstue, eller i krostuen, som er over 200 år gammel, og oser af sjæl og hygge.

De dejlige værelser, hvoraf mange er med smuk udsigt over havnen, slutter dagen af - med en god forfriskende nattesøvn.

Fantastisk opsætning af Tarzan musicalen
musikhusetaarhus_tarzan_foto_sren_malmose.jpgSom den største musical Musikhuset Aarhus hidtil har præsenteret, bliver Tarzan musicalen en forestilling, du ikke må gå glip af!

De fantastiske hits af Phil Collins og Disney's fortælling om drengen, der vokser op i junglen, skaber de bedste rammer for at skabe en musicalforestilling, der vil begejstre og underholde HELE familien. 

Nyd forestillingen sammen med en lækker Tarzan-menu, der er sammensat lige efter Tarzan & Janes absolutte favoritter, i Musikhusets brasserie Maestro på 1. sal.

Er I ikke helt færdige med aftenen efter forestillingen, kan I også afslutte den med en lækker cocktail og få talt om jeres gode oplevelse i baren på 1. sal.

Et brag af en fest – midt i Københavnwallmans-nyt-show-carnival-2500x3500.jpgSkal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Så tag venner, familie eller kollegaer med til byens største dinnerparty hos Wallmans.

Kom med på en hæsblæsende rejse med crazy comedy, artister på live-instrumenter, nervepirrende akrobatik og musik af Queen, Bruno Mars og Eurythmichs, alt imens du og dit selskab bliver forkælet med en lækker 4-retters menu. 

Velkommen til et brag af en fest hos Wallmans i Cirkusbygningen – lige i hjertet af København!

Læs mere og bestil billetter på wallmans.dk 

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik