Tag på hotelferie i Danmark
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Absalon Hotel, Admiral Hotel, Andersen Hotel, Marriott, Dagmar Hotel, Hotel Petri & Hotel Opus.

Tag på hotelferie i Danmark

Danmark kan bare noget særligt om sommeren. Lange sommeraftener og lyse nætter indbyder til hygge og oplevelser med familien og vennerne.

Mange vælger at holde ferien i Danmark i år, og her er forlængede weekender eller et par dage væk fra dagligdagen det perfekte valg – både for parret og børnefamilien.

Danmark byder på spændende kulturelle seværdigheder, storbystemning og en enestående natur. Vi har samlet en række lækre hoteller, som kan være den perfekte base til en ferie i Danmark.

Laidback luxury i Københavns latinerkvarterhotelPetri.jpgMidt i det charmerende latinerkvarter finder du designhotellet, SKT. PETRI. Hotellet ligger i den bevaringsværdige funkisbygning, der tidligere husede det populære stormagasin, Daells Varehus. 

Hotellets opmærksomme personale, det tidløse design og en beliggenhed tæt på restauranter, seværdigheder og shopping er med til at give SKT. PETRI sit særlige varemærke som et hotel, der emmer af laidback luxury.

Sommeren over tilbyder hotellet en staycation-pakke, der inkluderer et superiorværelse med balkon, cykler, morgenmad og sen udtjekning for 1395,- pr. værelse pr. nat. 

I 2019 modtog SKT. PETRI den eksklusive Reader’s Choice Award af Condé Nast Traveler, som det bedste hotel i Danmark.

5-stjernet badeferie ved havnekanalenbc_marriott_terrasse_04-lpr_1.jpgDet 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel er kendt som badehotellet i Københavns centrum – og har Københavns bedste beliggenhed med den fantastiske havnekanal og havnebad lige uden for døren.

Lige uden for hotellet kan du svømme, solbade, sejle i kajak, stå på paddleboard, dyrke vandsport, leje din egen båd, hoppe på havnebussen eller en kanalrundfart.

På hotellet kan du slappe af og nyde udsigten over vandet fra terrassen – og inden for kort gåafstand finder du bl.a. Tivoli, Strøget og alt hvad Københavns centrum har at byde på af restauranter, barer og attraktioner.

Lige nu får du 25% rabat på prisen og gratis morgenmad.

Drømmer du om ...opus_lobby_piano_614x600.jpg… et lækkert hotelophold, en iskold mojito, en saftig steak eller en dejlig dobbeltseng? Så har vi alt det og meget mere på Hotel Opus.

Book et skønt 2-dages sommerophold i kunst- og kulturbyen Horsens, og lad Hotel Opus være basen for jeres sommeroplevelser.

Området har masser af spændende kulturelle seværdigheder og en enestående natur, og med sin storslåede, skandinaviske arkitektur ligger Hotel Opus lige midt i alle de mange oplevelser.

Start drømmen i dag - vi er klar til at forkæle jer, fra det øjeblik I ankommer til hotellet.

Mærk historiens vingesus i Ribedagmar_udefra.jpgI Danmarks ældste by ligger Danmarks ældste hotel, Hotel Dagmar. Hotellet fra 1581 emmer af historie og charme med dets skæve gulve og ikoniske udtryk. 

"Den, der ikke har besøgt Ribe og sovet en nat på Hotel Dagmar og hørt kvarterslagene fra domkirken, kender ikke Danmark" - Således skrev engang den berømte journalist og forfatter Andreas Vinding.

Mærk historiens vingesus. Du kan bl.a. besøge Ribe Domkirke, gå en tur på de brostensbelagte gader. Bliv klogere på vikingetidens Ribe både indendørs på Museet Ribes Vikinger og udendørs på Ribe Vikinge Center eller besøg Ribe Kunstmuseum.

Med "Restaurant Dagmar" og "Vægterkælderen" tilbyder Hotel Dagmar en bred vifte af kulinariske oplevelser, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Charmerende lokaler i original historisk stil er sammen med dygtige og opmærksomme tjenere med til at gøre din aften til en oplevelse, hvad enten det drejer sig om en romantisk gourmetmiddag for to i "Restaurant Dagmar", en saftig steak i "Vægterkælderen", en rund fødselsdag eller et smukt bryllup.

Diskret luksus til kosmopolitterneandersen_absalon1.jpgAndersen er et lille dansk hotel med en international boutique hotel-atmosfære. Kom og fejr genåbningen af hotellet fra 1. juli med helt ny lobby lounge, dansk design, bar og gårdhave.

Værelserne er indrettet urbant og unikt i skønne farver fra Designers Guild. Morgenmaden er økologisk, og du kan sove længe med CONCEPT24 (værelset er dit i 24 timer).

Er du kosmopolit, så vil du hurtigt genkende den særlige stemning af en romantisk oasis med diskret luksus midt i det travle og autentiske Vesterbro. I kødbyen skyder nye restauranter og cool barer op i hastig fart. Vi anbefaler en slentretur i de mange nærliggende små butikker, vinbarer og gallerier.

Bo i det gamle pakhus på kanten af kajenadmiral_high_v3udenscandic.jpgKøbenhavn har det hele. Kunst, natur, nordisk gastronomi. Her kan du smage på Kødbyen og Reffen, slikke solen på Islands Brygge og nyde stilheden på dit værelse.

Få øje på kunsten, smag på maden, mærk livet. Fra det gamle pakhus på kanten af kajen kan I nå det hele.

Book 3 nætter for 2 nætters pris hos Copenhagen Admiral Hotel, ved at skrive eller ringe til vores bookingafdeling, på booking@admiralhotel.dk eller +45 3374 1424.

Du kan f.eks. lige nu booke et Double Deluxe Waterfront View til kr. 2500 for 2 personer.

Bestil Absalon direkte og få vores bedste prisabsalon2_familyroom2.jpgOplev Vesterbros livlige storbycharme i Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. Og hjertelig velkommen til Absalon, vores 4*familieejede hotel, som byder dig indenfor med lige dele design og livlig storbycharme.

Overnat i et af de smukt indrettede værelser fra Designers Guild, nyd en drink i vores hyggelige bar og vågn op til lækker økologisk morgenmad.

Gratis CONCEPT24 - værelset er dit i 24 timer uanset ankomst tidspunkt. Vi er glade for og stolte over, at vores gæster er så tilfredse, at de vælger at besøge os igen og igen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Guide