Bedste veninder
SPONSORERET indhold

15 tegn på, at I er de bedste veninder

I er hinandens største fans, men I kan også skændes som et gammelt ægtepar.

Af: Frederikke Pontoppidan Foto: Getty Images
19. jan. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Du har måske mange gode veninder, som du kan dele et glas vin med og sludre om løst og fast.

Og så er der din bedste veninde.

Hende, du hænger på for evigt, fordi hun kender til dine allerpinligste hemmeligheder fra dengang, hvor alkohol gik lidt for hurtigt i blodet. Hende, som kan huske ham den kiksede, du kyssede med i teenageårene, og som du har delt seng med adskillige gange.

Det er også hende, du ville ofre din højre arm for, og som du kan snakke med om alt, uden at blive dømt.

Der er intet som gode veninder, og vi har samlet 15 tegn på, at I er de bedste af slagsen.

1. I holder kompliment-fest
Når alkoholen ryger ind, begynder I helt automatisk at skamrose hinandens tøj, personlighed, valg af karriere, hårnåle, snørebånd og... I kunne blive ved, og folk i byen tror ofte, I er et nyforelsket par. Hvis ikke I skal give hinanden kærlighed, hvem skulle så? #friendgoals

2. I forstår hinandens humor
I virkeligheden er det fuldstændig vanvittigt, at ingen af jer er blevet headhuntet som komikere endnu. For let's face it, I er hyle-morsomme, når I er sammen. Det er der måske ikke så mange andre, der synes, men hvad har de også af forstand på det?

3. I har sange sammen
Det sigende blik I giver hinanden, når Sean Pauls mumlende hits blæser ud af højtalerne på klubben, og I på et nanosekund husker alle jeres vilde ungdomsbyture. I har med garanti også en nostalgisk spilleliste, som bliver smidt på i rødvinsbranderten, hvor I mere eller mindre tonedøvt stemmer i.

4. I tager en morfar sammen
Der er ikke noget, der stikker en skraber på sofaen, efter du har udrettet absolut ingenting. Det skulle da lige være, hvis din BFF kommer forbi for at joine dig.

5. I skændes som et gammelt ægtepar
I har for længst droppet filteret, så nu bliver tingene bare sagt råt for usødet. I har ikke tålmodighed til andet. Derfor kan I godt gå og mundhugges som et ældre ægtepar.

6. I har 8-timers kaffedates
Du skulle egentlig have handlet ind til resten af ugen, lavet den der opgave og ringet til din mor, men det er bare SÅ hyggeligt at sniksnakke om ingenting med den tredje kop kaffe i hænderne. Det er svært at komme fra hinanden, når man altid har noget at tale om.

7. I kender hinandens familier
"Hvordan går det for resten med din mor på arbejdet?", "er din lillesøster færdig med sine eksaminer" og "hvordan var det egentlig at støde ind i Peter, din eks?" er bare nogle af de helt almindelige spørgsmål, I altid lige kommer omkring, når I ses. I kender nemlig hinandens familier lige så godt som jeres egne, og interessen er oprigtig. 

8. I kan være stille sammen
Lige så højtsnakkende i turbotempo I kan være over et glas vin, lige så musestille kan I være i sofaen en søndag eftermiddag. Der er aldrig akavet tavshed, og I nyder bare at glo ind i telefonen, mens den anden sidder ved siden af.

9. I forstår hinanden med et blik
Det kan tage kærester og andre venner hundrede år at forstå, hvad det faktisk er, du hentyder til. Men ord er slet ikke nødvendige, når I to er sammen. I kaster bare et sigende blik i hinandens retning, så er alt sagt.

10. I kan tale om alt
Der er intet emne, der er for pinligt eller svært at tale om. Det er ikke alle ord, der er lige nemme at få ud, men I stoler ubetinget på, at den anden kan rumme det og holder tæt. Der kan sagtens ryge ting på bordet, du hverken har sagt til kærester eller familie.

11. I glæder jer oprigtigt på hinandens vegne
Selvom uheldet har plantet sig solidt hos en af jer, kan I sagtens glæde jer oprigtigt på hinandens vegne, når det går den anden suverænt. Her er der ingen grønne ansigter.

12. I ved ALT om hinanden
Din bedste veninde kender alle dine allermest pinlige, fulde og dumme øjeblikke, som ville få kæresten til at smutte og familien til at slå hånden af dig. Men du stoler på, at hun aldrig vil fortælle det til en sjæl. Mest fordi du har lige så skrækkelige historier om hende.

13. I bekymrer jer om hinanden
I kan gå med nervøsitet i maven på hinandens vegne, når den ene skal til en vigtig jobsamtale eller tale et alvorsord med kæresten. Samtidig kan I juble højlydt bag skærmen, når der tikker gode nyheder ind.

14. I kender hinandens klædeskab
Det er som at have ekstra tøj opbevaret i et andet hjem. Smart.

15. I kan holde til alt
Får en af jer en kæreste? Intet problem. Flytter I hundredvis af kilometer væk fra hinanden? Intet problem. Får den ene af jer børn? Intet problem. Der er intet, der kan splitte jer ad, og I ved, når den anden lige skal have rum til at fokusere på andet i sit liv.

Anbefalet til dig