Tid til ny tatovering? Tjek denne guide
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bettyzootattoo, Iron & Ink & Skin and Bone

Tid til ny tatovering? Tjek denne guide

Overvejer du at få en tatovering, så er det en god idé at finde en tatovør, der kan imødekomme dine ønsker. Få listen over en række dygtige tatovører her.

Tatoveringer er ikke længere noget, der kun er for sømænd. Blæknålens streger har efterhånden i mange år pyntet kroppe på alt fra hipstere med fuldskæg til familiemødre og kreative kunstnere. En tatovering kan både have en dybere betydning eller blot være et flot motiv - alle har forskellige grunde til at blive tatoveret. Hvad, der blot er vigtigt er, at du finder en tatovør, der fornemmer, hvilke ønsker du har med din kommende tatovering. Derfor kommer her en liste over inspirerende Instagramprofiler på nogle af landets dygtige tatovører.

Bettyzootattoo – rene linjer og detaljerigt udtryk

Iron & Ink – passioneret tatoveringskunst

Skin and Bone – traditionelle og kulturelle tatoveringer

Bettyzootattoo – rene linjer og detaljerigt udtryk

Hos Bettyzootattoo på Frederiksberg holder den dygtige tatovør, Tanya, til. Tanya er blandt andet kendt for sine tynde, rene linjer og sit grafiske og detaljerige udtryk. Blandt inspirationskilderne til hendes populære streger er særligt fotokunst, modefotos og grafiske elementer, f.eks. arkitektur.

En tatovering kan godt udtrykke en masse uden at være "tung" eller stor. Desuden gør Tanya en dyd ud af at virkeliggøre kunders ideer og ønsker. På @bettyzootattoo kan du lade dig inspirere af Tanyas minimaliske og udtryksfulde tatoveringskunst.

Iron & Ink – passioneret tatoveringskunst

Iron & Ink huser en række professionelle tatovører og tatoverings-entusiaster fra hele verden, der alle påtager sig opgaven med kropsudsmykning med passion, engagement og respekt for kundens ønsker. Hos Iron & Ink vil du helt sikkert finde en kunstner efter din smag, da alle har hver deres force og speciale. På den måde vælger du den artist, der passer dit projekt. På @ironinktattoo kan du tjekke artisternes arbejde ud.

Hos Iron & Ink kan du være sikker på, der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet. Du får altid en fast pris på din tatovering, vurderet ud fra det enkelte projekt.

Du kan kontakte Iron & Ink helt uforpligtende med dine spørgsmål og tanker til din næste tatovering.

Skin and Bone – traditionelle og kulturelle tatoveringer

Colin Dale, indehaver af Skin and Bone, er et ikon på den danske tatoveringsscene. I 25 år har han specialiseret sig i tatoveringer med historisk inspirerede motiver og ikke mindst metoder. Colin Dale er især kendt som medskaber af den såkaldte “handpoke”-tatovering. Tatoveringen laves ved håndkraft. Metoden går ud på, at hver prik sættes én af gangen, som det har været gjort, siden de første istidsfolk fik deres kropslige udsmykning.

Colin frihåndstegner oftest direkte på kroppen, så tatoveringen bliver fremhævet af kroppens naturlige former. Udover at deltage på historiske markeder og messer har Skin and Bone ind imellem gæstetatovører specialiseret i kulturlige tatoveringer. Se det unikke univers her på @colindaletattoo.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tatoveringer, Skønhed og Hud