SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

12 ting, du helt sikkert kender, hvis du er med i en gruppechat
Foto: Getty Images Gruppechatten er lige så fremragende, som den er stressfremkaldende.

12 ting, du helt sikkert kender, hvis du er med i en gruppechat

#8: Du har indset, at simpel planlægning er langt mere vanskelig i virkeligheden end i den virtuelle verden.

Gruppebeskeder er smarte. De er nemme, praktiske og underholdende – og så tillader de, at vi er i konstant kontakt med vores venner.

Samtidig er de som sendt fra helvede.

For hvor mange timer om dagen bruger du ikke på at finde rundt i den temmelig lange korrespondance? Og er du ikke ved at være træt af, at dine jokes falmer i mængden?

Vi har alle efterladt vores telefon i en halv time, kun for at vende tilbage til 187 nye beskeder. Så lad os være ærlige: Lige så sjov gruppechatten kan være, lige så stressfremkaldende kan det være at hoppe med på vognen.

ALT.dk har samlet 12 ting, du helt sikkert kan nikke genkendende til, hvis du har forvildet dig ind i en fælles tråd.

1. Skibet er allerede sejlet, når du forsøger at besvare en besked, som din veninde sendte for en time siden. Du er altid håbløst bagud – deal with it.

2. Følelsen af ensomhed rammer dig som en komet, når alle har set din besked, men ingen har svaret.

3. Sørg for at din telefon altid er på lydløs. Snakken kan stikke af ethvert øjeblik – og du har sjældent mulighed for at være på forkant.

4. Dine beskeder drukner sommetider i massen. Det samme gør dine jokes. Desværre.

5. Navnet på jeres gruppechat er i evig udvikling, og du er aldrig helt sikker på, hvad gruppen egentlig hedder. Var det ”Middag hos Anna NU” eller ”Gøglertruppen”?

6. Netop som I har gang i et flow, begynder to af dine venner en indbyrdes snak. Imens de diskuterer, hvem der skal lægge ud for en gave eller har ansvaret for at afholde madklub næste gang, kan alle I andre følge med fra sidelinjen. Let the drama begin. 

7. Du er ikke den eneste, der har bemærket dine venners indbyrdes snak. Din veninde skriver til dig i en ny besked,  hvor I begynder at diskutere den akavede situation.

8. Du har indset, at simpel planlægning er langt mere vanskelig i virkeligheden end i den virtuelle verden. Intet er så sikkert, som at det er tæt på umuligt at samle alle medlemmer til frokost IRL. I starter med at kaste et par datoer ud, men efter tredje omgang, giver I alle op. 

9. Før var du rimelig god til selv at vurdere, om blusen var pæn, eller om du skulle skrive til din flirt. Men det er som om, du er helt ude af stand til at træffe beslutninger selv, efter jeres gruppechat startede. Dine veninder er altid online. Og det er jo meget praktisk.

10. Du lever for det øjeblik, hvor spændingen eskalerer, fordi du har skrevet noget sjovt og venter på, at de andre svarer.

 

11. Der er altid fire forskellige samtaler kørende i jeres tråd, og det kan være vanskeligt at holde tungen lige i munden. Du kan lige så godt give op på forhånd, faktisk.

12. Intet er for pinligt, hemmeligt eller tosset til, at det ikke kan deles i jeres gruppebesked. Absolut intet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lister og Sociale medier