Tips & tricks til  en fantastisk konfirmationsfest

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Personlige festsange, Meyers, Myselfie, Party In A Box & UnderCover.

Tips & tricks til en fantastisk konfirmationsfest

Konfirmation, non-firmation, humanistisk konfirmation – kær fest, mange navne. Uanset hvordan dagen markeres, er det sikkert første gang, der afholdes en fest i det unge menneskes ære. Det skal fejres!

Konfirmationen er en mærkedag af de helt store – ikke kun for konfirmanden, men også for både forældre, venner og familie. Så skal der gøres lidt ekstra ud af fejringen, får du her nogle gode ideer til både små og store ting, der kan gøre dagen helt uforglemmelig.

Personlige festsange – En kærlig hilsen fuld af musikBjarneJensen_kroyer-hip-hip-hurra_1.jpg

Personlige konfirmation og festsange skrives efter dine stikord.

Sangen er lette at synge og jeg sender gerne melodi forslag

Telefon 28 40 02 31 – Se hjemmeside her

Meyers – God smag til en vigtig dagmeyers_konfirmationsmenu_614x450.jpg

Servér en smuk, farverig og velsmagende konfirmationsmenu, der smager alle gæster. De dygtige kokke fra Meyers fortolker klassiske livretter med udgangspunkt i forårets spæde råvarer, grønne urter og balancerede smage.

Der er sørget for det hele, så I kan servere årets første asparges, røget laks og urtefløde side om side med syltede sager, knasende grønt, økologisk oksekød og en himmelsk rabarbertrifli til dessert.

Uanset om I er til den klassiske buffet eller den vegetariske (eller en kombination), så er der noget for både store og små, som kan gå mætte og glade fra bordet.

Myselfie: Sjove billeder og underholdning for alle aldreMyselfie_ms_konf_torve_v5.jpg

De seneste år er Myselfie blevet et "must have" festligt indslag til konfirmationer og andre store begivenheder såsom bryllup og runde fødselsdage. Og det er med god grund!

Den er nem at stille op, kommer med et ubegrænset antal billeder og der følger 31 sjove rekvisitter med, når du modtager den. Og du får selvfølgelig gratis fragt, returnering og ombooking.

Med den smarte QR-funktion kan alle tilmed få deres billeder på telefonen med det samme.
Drys lidt magi ud over konfirmationen med Myselfie – en sjov aktivitet, der samler mennesker og skaber glæde og minder.

Party In A Box: Pynten er prikken over i’etpartyinabox_konfi_billede_2_alt.jpg

Pynten er vigtig, og især ved konfirmationen spiller den en stor rolle, når konfirmandens personlighed skal skinne igennem.

Med Party In A Box kan du nemt sammensætte pynten til konfirmationsfesten, så den bliver lige præcis som konfirmanden ønsker.

Vælg mellem ni forskellige konfirmationsboxe fyldt med pynt, lys, servietter, bordkort, balloner og meget mere – så er du sikker på, at alt passer sammen. Du kan shoppe løs i ét af temaerne eller mixe dem fuldstændig, som du har lyst.

UnderCover: Festens sjoveste indslagUndercover_billede.jpg

Skal konfirmanden have en helt unik oplevelse og grine, så tårerne triller? Så skal du booke UnderCover!

UnderCovers Konfirmationsunderholdning er nøje tilrettelagt til et ungt følsomt menneske, der for første gang er hovedperson til en større fest.

Måske inviterer I en UnderCover Konfirmationsfotograf til at forevige festen? Fotografen udløser fra starten grin og latter og giver gæsterne et fælles samtaleemne blandt gæsterne. Den perfekte ice-breaker.

Eller skal UnderCover Konfirmationspræsten komme på uanmeldt besøg og holde en personligt skrevet stand-up-agtig tale til konfirmanden?

Med over 25 års erfaring er UnderCover din garanti for, at jeres konfirmationsfest bliver en succes.

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfirmation