The Handmaid's Tale

Foto: HBO Praise be! Den nye sæson af The Handmaid's Tale er på trapperne.

Ventetiden er ovre: Få første, brutale glimt af The Handmaid’s Tale sæson 3

The Handmaid’s Tale løfter sløret for, hvad der venter June, The Waterfords og Gilead, når hitserien vender tilbage med sin tredje sæson.

Det er morgen igen i Amerika.

Flere kvinder går på arbejde end nogensinde før, dusinvis af børn venter på at blive født sunde og raske og alt melder godt nyt fra landet på den anden side af Atlanten.

Som en propagandistisk reklame lader den første trailer til megauccesen The Handmaid’s Tales tredje sæson os vide, at Gilead er på vej mod lysere tider, mens kameraet panorerer over Serena Waterford og hendes stjålne baby.  

LÆS OGSÅ: Nedtællingen er begyndt: HBO afslører premieredato for Game of Thrones

Men under den polerede overflade blusser flammerne op, mens lyden skratter som en ridset plade. June og de andre Handmaid’s er igen samlet på snorlige rækker, og Kommandør Waterfords temperament synes nøjagtigt lige så vanvittigt som altid.

”Vågn op, Amerika. Morgenen er ovre,” konstaterer June, mens hun kigger udover en enorm forsamling af rødklædte kvinder.

Blot 44 sekunder skal der til for at sætte scenen: Sæson 3 ser ud til at blive nøjagtig lige så brutal som sine forgængere, og selvom June efterhånden har oplevet det meste, er der intet, der tyder på lysere tider for slavinderne i Gilead, når hitserien vender tilbage.

LÆS OGSÅ: Se den spritnye teaservideo til Downton Abbey

Hvornår det bliver, melder Hulu, der står bag produktionen, ikke noget om, men skulle de to tidligere sæsoner være nogen indikation, bliver det formentlig engang til foråret.

Praise be.

Se traileren her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Video

610x200_woordy_knap2.jpeg