Træn med gratis app

Træn med gratis app

Jeg er nok en af de sidste i verden til at få en telefon, der kan andet end at ringe og sms’e. Og efter i et par måneder at have haft lyst til at smide min nye smartphone ud af vinduet, fordi det er absurd besværligt at sende en sms, har jeg nu set lyset (ellers skulle jeg sige: Fået forklaret lyset af et meget mere teknisk menneske): Apps, en slags direkte genveje til netop den ting, du gerne vil finde på nettet eller ekstra udstyr til din telefon.

Den første jeg downloadede var eBay, så når jeg åbner den kan jeg se, om jeg er blevet overbudt på den Isabel Marant-kjole, jeg prøver at købe. Men man er vel ikke sundhedsredaktør for  ingenting, så nu har stoppet min telefon med diverse træningsapps. Det er ikke alle, der er lige gode, må jeg sige efter at have prøvet mig lidt frem, men der er et par stykker, jeg godt kan anbefale.

1.     Nike + GPS er et must, hvis du har en Nikechip, for så kan din telefon pludselig tale med dine løbesko. Jeg forstår på ingen måde det tekniske, men synes, det er supersmart, at jeg kan holde styr på alle mine data på min telefon. Og den er gratis.

2.     
5K Runner: Couch to 5K er det bedste begynder løbeprogram, synes jeg, fordi man bare tager det i ørene og så bliver man guidet til hvad man skal gøre. Jeg brugte det selv, da jeg startede. Dengang var det bare en podcast, nu kan den fås som app, hvor du kan gemme dine resultater, høre din egen musik osv. De første to uger er gratis, mens de næste 6 uger koster omkring 20 kr.

3.     
Daily Yoga har yogaprogrammer i forskellig længde og instruktørerne er gode til forklare, for det er vigtigt, når man skal gøre det alene derhjemme.

Har du prøvet nogle gode apps, så vil jeg rigtig gerne høre om det, for jeg er sikker på, at der er rigtig mange gode derude, de kan bare være lidt svære at finde.


Nøgleord: App, motion, smartphone

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak og Apps