Trend: Bambus til garderoben, boligen og haven
Denne artikel er sponsoreret af: Bambuni, Bambus Danmark, Bambustøj.dk, Holse & Wibroe, JBS Denmark & NorthByNorth.

Trend: Bambus til garderoben, boligen og haven

I møbler og eksteriør er det stærkt og holdbart. I tøj er det åndbart og dejligt blødt. Der er ikke noget at sige til, at bambus er blevet et hit i både indretningen og garderoben. Få inspiration her!

Bambus er blevet lidt af et supermateriale – og med god grund. Det er både dekorativt og passer perfekt ind i den nordiske stil, samtidig med at materialet er en hel del mere skånsomt for klimaet end mange andre fibre og træsorter, der bruges til eksempelvis tøj- og møbelproduktion. Se med her, og lad dig inspirere af alt fra lækre loungemøbler til bløde garderobefavoritter lavet i bambus.

Bambussengetøj giver dig optimal søvn – hver natBambuni2NY1.jpg

En stor del af vores liv bruges i sengen, og det betyder derfor alverden, hvilket sengetøj vi anvender – for det kan være medvirkende til, at vi får den nattesøvn, vi har behov for.

Bambuni Denmark har udviklet OEKO-TEX-sengetøj i 100% bambus, som har en yderst behagelig komfort og højest sandsynligt vil være det blødeste af slagsen, du nogensinde vil eje.

Udover at sengetøjet er dejligt blødt, har det også de praktiske egenskaber med sig. Bambusmaterialet gør, at det er både åndbart, lugtafvisende, svedtransporterende og temperaturregulerende.

Alle Bambunis produkter ankommer uden plastik og sendes i genbrugsemballage. Se det lækre udvalg af bambussengetøj her

Smukke og klimavenlige løsninger - både inde og udebambusdanmark_NY.jpg

Uanset om I har en skøn altan, et sommerhus, en have, en lejlighed eller butik, så er bambus en elegant og flot løsning.

Hos Bambus Danmark kan du få masser af idéer og inspiration til indretningen. På webshoppen såvel som i brandets showroom i Helsinge hjælper personalet gerne med at finde frem til de designs, der passer til lige præcis jeres stil – og selvfølgelig også budget.

Bambus Danmark designer også deres egne udebade, ligesom du kan finde masser af pavilloner, udekøkken, hegn i skel, læhegn og pynteelementer til både inde og ude.

Se hele udvalget på www.bambusdanmark.dk

Det moderne tøjvalg til en grønnere fremtidBambustojDK.jpg

Webshoppen Bambustøj.dk har på kort tid fanget danskernes interesse med deres kvalitetsbambustøj fra forhandlere som JBS of Denmark. For nyligt har Bambustøj.dk skabt deres egen kollektion Copenhagen Bamboo, som passer så fint i deres store og lækre sortiment af bambustøj til både (mænd & damer).

Formålet med Bambustøj.dk er at skabe en lysere fremtid for os selv og vores kommende generationer. Vil du blive klogere på, hvad det helt præcis er, der gør bambustøj til et unikt og mere bæredygtigt valg til garderoben, kan du læse mere her, hvor du også finder Danmarks største udvalg af bambustøj.

Lækker basisgarderobe i bambusBambuni2NY.jpg

Hvis din basisgarderobe skal holde mange år frem, skal du gå efter produkter i bambus. Bambustøj holder både farve og facon - også efter 10 vaske – og materialet er svedtransporterende, temperaturregulerende, lugtafvisende og ikke mindst ultra blødt.

Bambuni Denmark laver tøj med den højeste bambus procent og blander ikke deres produkter med andre materialer som fx bomuld. På webshoppen finder du alt fra Bambus t-shirts, toppe, strømper, leggins, trusser og super bløde body'er til baby.

Samtidig går brandet også skridtet videre, når det kommer til emballage. Alle deres produkter ankommer uden plastik og sendes i genbrugsemballage. Se det store udvalg i bambus tøj til både ham, hende og baby på www.bambuni.dk

Smukt, slidstærkt og miljøvenligtHolze_Wibroe.jpg

Siden 2004 har Holse & Wibroe forhandlet bambusprodukter af høj kvalitet – til blandt andet terrasse og udemiljøer - som er produceret med tanke på miljø og holdbarhed.

En terrasse bliver gennem tiden udsat for meget slid og skiftende vejrforhold. Derfor er det en fordel at vælge planker i bambus, da de er udviklet med en styrke, som gør, at de kan holde i over 25 år. Samtidig er bambusplanker også en både klimavenlig og utrolig smuk løsning til dit uderum.

Bambusplankerne har et moderne udtryk og fås i to farver; Cognac og Espresso. Monteringen er nem og foregår med clips, der giver et flot resultat uden synlige skruer.

Se mere her

Casual tøj i miljøbevidste materialerJBS.jpg

Tøjbrandet JBS of Denmark har i flere år arbejdet i dybden med deres forsyningskæde for at sikre, at deres bambusviskose er produceret så ansvarligt som muligt.

Brandets bambusmateriale kommer fra en FSC-certificeret bambusplantage, hvor der er ordentlige forhold for både dyr og mennesker, og hvor der ikke bliver fældet mere bambus, end plantagen selv kan nå at reproducere. Samtidigt bliver deres viskosefibre udvundet i et lukket system, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres, og vandet bliver renset og genbrugt.

Bambus er et utroligt blødt og behageligt materiale med fantastiske egenskaber, men er ikke så slidstærk som eksempelvis bomuld. Derfor blander JBS of Denmark deres bambis viskose med langstablede økologiske bomuldsfibre, der sikrer slidstyrke og et langtidsholdbart produkt samtidig med, at blødheden og komforten fastholdes.

JBS of Denmark følger en trend, der har vokset sig stor de seneste år. Se deres store udvalg af blødt og lækkert bambustøj på www.jbsofdenmark.dk

13 års produktion af bæredygtigt dansk designNorthByNorth.jpg

NorthByNorth's forpligtelse til bæredygtig og etisk forretningspraksis går skridtet videre end blot de produktionsmetoder og materialer, de benytter til udarbejdelsen af deres håndlavede møbler.

Brandet tror på gennemsigtig prisfastsættelse og har derfor kvittet fordyrende mellemled og rabatter. I stedet er deres priser sat på et niveau, der gør bambusprodukter i høj kvalitet tilgængelige for de fleste mennesker, samtidig med at de opretholder deres forpligtelser over for både medarbejdere og planeten.

Produktionen af NorthByNorth’s bambusmøbler er 100% økologisk, hvilket betyder, at der ikke er anvendt skadelige stoffer som kemikalier, pesticider eller gødning.

Se hele NorthbyNorth’s udvalg på www.northbynorth.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Bæredygtighed