Golden Ghetto
Lou

Golden Ghetto

Ugens blog: "Personlig, hyggelig, gylden"

På Goldenghetto.dk kan du klikke dig ind og møde Lou. Du finder blandt andet inspirerende og personlige stilbilleder fra vaskekælderen og eventyrlyst i hjembyen Aarhus og i den tyske hovedstad, Berlin. En helt igennem varm portrættering af hverdagen.

Beskriv dig selv og din blog kort
Lou - Mor til Agnes og kæreste med skolelæreren. Bosat på Frederiksbjerg i Aarhus i en 3-værelses lejlighed med udsigt. Jeg er en lille finurlig størrelse med røde læber, der elsker kjoler og smukke detaljer. Til dagligt kan i finde mig på min livsstilsblog Golden Ghetto også kaldet "den gyldne ghetto". Her deler jeg rundhåndet ud af alt, hvad der gør mine hverdage gyldne. Outfit-indlæg, interiør, caféer, Berlin-ture, børneliv (det har sjovt nok sneget sig med ind, efter jeg fik Agnes) og fine fragmenter fra min hverdag.

Hvilken app føler du dig mest tjekket over at have på din telefon?
I juni forbarmede min kære far sig over mig og min tryktast Nokia og forærede mig sin aflagte HTC. Brave new (smartphone) world! Er stadig lidt rookie i omgangen med den, men med instagram ved hånden er jeg en happy camper.

Hvad er dine tre yndlingssteder i Aarhus?
Street Coffee i Vestergade - en god kop kaffe til fornuftige penge i pæne omgivelser. What's not to like!
Skoven ved Marselisborg - på cykel, til fods og i løbesko. Elsker at have både skov og vand så tæt på byen.
Markedet på Ingerslevs Boulevard - både madmarkedet og bagagerumsmarkedet, som finder sted i sommerhalvåret.

Beskriv bloggen med tre ord?
Personlig, hyggelig, gylden.Hvornår følte du dig for alvor voksen?
Da et af de andre børn i min datters vuggestue pegede på mig og sagde – Agnes' mor har røde læber (havde en sjælden gang læbestift på, da jeg skulle hente). Det at høre, at man er nogens mor, lyder stadig lidt skørt i mine ører. Men det lød jo pludselig, som om jeg var en af de voksne..

Hvad stod der i den sidste sms, du sendte?
"Hør lige hvad hulen, der er så dyrt og få en udførlig regning.." – Jep bilen var på værksted, og det gjorde ondt i pengepungen. Min trofaste men nu gamle automekaniker er gået på pension, og vi har endnu ikke fundet den rette afløser. Man skal jo have et godt tillidsforhold til sin mekaniker, lidt som forholdet til sin frisør.

Færdiggør sætningen: Jeg plejede at tro... Men nu...
Jeg plejede at tro, at jeg ville forandre mig rigtig meget, efter at være blevet mor. Mere seriøs, ordentlig og fornuftig. Men nu ved jeg, at det bare var et eller andet billede af, hvordan man måske tænker, en mor skal være. Jeg er stadig bare mig, som jeg altid har været, måske lidt mere blød om hjertet, men stadig den samme.

Hvad drømmer du om at opnå?
At udnytte, at jeg er medlem og betaler til et fitnesscenter. Har ikke været der siden i starten af maj, og nu er jeg bare blevet doven. Ellers drømmer jeg om noget så opnåeligt, som at opleve Paris hånd i hånd med min kæreste. Keeping it simple!

LÆS OGSÅ: Ugens blogger: "Jeg er ikke god til at være mystisk"

Om ugens blog

Hver uge interviewer vi på ALTfordamerne.dk en af de mange gode, danske bloggere, som har fanget vores opmærksomhed, så du kan lære mere om personen bag en af de blogs, du følger - eller måske burde følge...