Apps
Chefredaktør Camilla Frank

Apps

Ugens intro: Har du de apps, du fortjener?

Denne uges ALT har samlet 38 apps, som enhver kvinde bør kende.

Hvis der er nogen, der tror, at damerne her på bladet fordriver tiden med at spille Angry Birds, må de tro om. De fleste her på redaktionen – viser en lille rundspørge – har et uhyre snusfornuftigt forhold til deres mobiltelefon og dens apps. Hallo, vi finder vej, køber billetter og shopper købmandsvarer og genbrugstøj på vores smartphones, er der da slet ikke nogen, der er til lidt mere spas?

Jo, lyder det fra vores artikelredaktør, Kathe, der har Words Rumble (kun til android) som sin lille pausefisk: ”Det er en to-en-halv-minutters ordleg, som kan blive utroligt vanedannende.”

Også andre herinde er lidt nørdede: Signe, vores grafiske trainee, spiller spørgsmål-svar-spillet Quiz Battle (kun til iPhone), redaktionschefen holder øje med, hvilke fly der lander i Kastrup, og journalist Louise Gade koger æg med en app: ”Appen Æggeur (kun til iPhone) hjælper mig hver weekend til at koge det perfekte æg – alt efter æggets størrelse og min personlige smag.” Og så er der også nogle, der bruger apps, som du virkelig kan ha’ nytte af. Vores redaktionssekretær Christine f.eks. bruger Whatsapp, hvor hun kan sms’e gratis med venner, der bor eller ferierer i udlandet – og ikke mindst se, om de har set beskeden, selv om de ikke har svaret. Den må jeg ha’.

Overvejer også et tip fra modeassistent Cathrine. Hun bruger appen HeyTell til at sende talebeskeder, når hun er på farten og for travl til at skrive sms’er, fortæller hun.

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak og Apps